60.000 TL ve üstü 50Bin₺ İle 65Bin₺ Arası PC Alacağım.. Önerilerinizi Beklerim..!!!

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
26 Ağu 2020
Mesajlar
556
Tepki
30
Konum
41 | Kocaeli
İşlemci
Lazım
Ekran Kartı
4K Lazım
Merhabalar -/-Selamlar Hocam(lar)..
Bir Süredir PC Piyasasını Arkadaşlara PC Toplarken Vsr Takip Etmek Durumunda Kalıyordum Hatta Yakın Zamanda 50K Bütçe İle Burada Bir PC Topladık Sizler Yardımıyla Lakin Şimdi Uzun Süredir Yapamadığım Bişey Yapıcam Ve Kendime Pc Toplayacağım Ama Tam Olarak Ne Toplayabilirim En Verimli Şekilde Bilemiyorum Sadece Birkaç Kriterim Var Diyebilirim..



Kriterlerim Şöyle Ki :=:

-CPU :=: AMD Düşünüyorum Ama İntel Alsam Daha Mı İyi Olur Diyede Geçiriyorum İçimden Sadece Son Zamanlarda Yaşanan Problemlerinden Ötürü Çekincem Var.

-GPU :=: Nvidia Olacak Zaten 4000 Serisi Bu Kesin.

-Depolama :=: M.2 Düşünüyorum 1Tb Ama Hızı Bence Çok Önemli Değil Keza HDD'den Geçeceğimden Dolayı Her Halükarda Hızlanmış Olacağım Bundan Mütevellit Dayanıklı Ve Dosyalarımı Olabildiğince Güvende Tutması Ve Uzun Ömürlü Olması Benim İçin Yeterli.

-Ram :=: Benim Kullanım Senaryomda 16Gb Ram Bana Hayli Hayli Yetiyor Zaten Aman Aman Bir Kullanıcı Değilim Oyunları Bile Orta Ayarlarda Açıyorum Denebilir.(Gerçi Görüntülerle Ram'in Pek Bir İlişiği Çok Fazla Yok Ama Olsun Bahsedeyim Ben Yine De)

-Power :=: 750W 80+Gold Düşünüyorum NZXT'nin Vardı Sanırım Bir Tane İtopyada Uygun Fiyatlı, Onu Alabilirim..

-Kasa :=: Kasa, Benim Buradaki En Büyük Kriterim Denebilir Çünkü 360mm Fan Genişliğine Sahip Önde Yanda Ve Üstte Alan Olmasını İstiyorum Diyebilirim. Yani Biraz Geniş Ve Oldukça Havadar Bir Kasa Olması Benim İçin Önemli Çünkü Ayak Altı Bir Noktaya Konuyor Ve Malesef Oldukça Sıkış Tıkış Denebilir.. Özelliklede Ben Sandalye İle Birlikte Masaya Yanaştıktan Sonra Diyebilirim..

Buna Bakaraktan Nasıl Bir Kasa Toplamalıyım Sizin Önerileriniz Nedir Bu Fiyata Nasıl Kasa Toplayabilirim..?! BANA FİKİR LAZIM..!!!
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst