5060 ti 16 gb li bir sistem bulsak sahane olur da bitce yeterbmiVarmı gözden geçirdiğin aklında olan bi sistem ?
Anakartı Gigabyte B650 Serisi olarak özelleştirip alabilirsin, bütçe çıkarsa kasayı vento 750w yaparsın, aynı özellikleri diğer sitelerden karşılaştırıp indirimleri takip etmen gerekli.5060 ti 16 gb li bir sistem bulsak sahane olur da bitce yeterbmi
Arkadaşlar 50 k param var monitor ve sistem için bana en mantıklı yolu bulmaya yardımcı olun
Hocam anakartı nasıl![]()
PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bi 32gb ram yapılması gerek onunda özelleştirmesi pahalı![]()
anakartı dolu güzel bir anakart bios ile işiniz yoksa alınırHocam anakartı nasıl
Başka öneri varmı hocam zahmet olmazsaanakartı dolu güzel bir anakart bios ile işiniz yoksa alınır
anakart b650m-r
ram lexar Ares 32gb
SSD nm790
kasa vento 850w
pardon monitörler 60 bin miş yukarıdaki arkadaşın attığı sistemi değişiklik yapmadan ve
bununla birlikte alabilirsiniz![]()
KTC 27" H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
anakart bir sorun çıkarmaz ktc de güvenilir marka kaçırmamak lazım bu fiyattanHocam ktc ye pek güvenemiyorum
Bide sistemde nakarat ve ram iyi değil gibi
Başka öneri varmı hocam zahmet olmazsa
evet yeter hocamHocam butce kısıp 9060 xt alsam hikayeli oyun seviyorum 2k kullanırım yeter mi
Peki hocam 5070 12gb ya 2k da yeter mievet yeter hocam
9060xt yerine daha iyi gibi geldi ama bilemedimPeki hocam 5070 12gb ya 2k da yeter mi
evet daha iyi olur fakat hazır sistem olarak aralarında 2 bin lira fark var size uygun olanı alabilirsinizPeki hocam 5070 12gb ya 2k da yeter mi
9060xt yerine daha iyi gibi geldi ama bilemedim
Yani 5070 almak iyi olur dimi bide 12gb vram yeter dimievet daha iyi olur fakat hazır sistem olarak aralarında 2 bin lira fark var size uygun olanı alabilirsiniz
Hocam 2k'da AAA oyunlarda(RDR2,Cyberpunk vb.) 3 senesi var en kötü 12gb vram biraz az olsada mfg biraz daha idare ettirebilirYani 5070 almak iyi olur dimi bide 12gb vram yeter dimi
Peki hocam hazir sistemler buldum birinde 4070 var diğerinde 5070 var diğer bileşen özelliklerinde epey benzerlik var 4070 li sistem 8k daha ucuz hangisini seçeyim. Genel butcem 60bintl kasa ve monitor icinHocam 2k'da AAA oyunlarda(RDR2,Cyberpunk vb.) 3 senesi var en kötü 12gb vram biraz az olsada mfg biraz daha idare ettirebilir
Hocam 5070'e bütçe varsa tabiki 5070 yoksa 4070'te kötü değil.Peki hocam hazir sistemler buldum birinde 4070 var diğerinde 5070 var diğer bileşen özelliklerinde epey benzerlik var 4070 li sistem 8k daha ucuz hangisini seçeyim. Genel butcem 60bintl kasa ve monitor icin
Sistem arkadasa stok bitmesinden korkuyo atmamı istemedi hocam elimde deilHocam 5070'e bütçe varsa tabiki 5070 yoksa 4070'te kötü değil.
Link atabilirmisin