- Tepki
- 148
Hocam prime daha iyi kesinlikle prime şimşek mekkuin kendisi kullanıyor diye önerdiTaksit olan yerlerde fiyatlrı neredeyse aynı . Hangisi tercih edilmeli?
Hocam prime daha iyi kesinlikle prime şimşek mekkuin kendisi kullanıyor diye önerdiTaksit olan yerlerde fiyatlrı neredeyse aynı . Hangisi tercih edilmeli?
kendim pure modelini kullanıyorum hocam pulse modeli sıcaklık bakımından vs daha iyiHocam prime daha iyi kesinlikle prime şimşek mekkuin kendisi kullanıyor diye önerdi
Hocam hayır prime modeli ile pure modeli denk prime boş gibi gözükmesine rağmen çok kaliteli soğuturkendim pure modelini kullanıyorum hocam pulse modeli sıcaklık bakımından vs daha iyi
pure ile denk olmayabilir hocam yani şöyle diyeyim fiyat açısından pulse daha mantıklıHocam hayır prime modeli ile pure modeli denk prime boş gibi gözükmesine rağmen çok kaliteli soğutur
Arkadaş fiyatlarını aynı demiş taksitli alacakpure ile denk olmayabilir hocam yani şöyle diyeyim fiyat açısından pulse daha mantıklı
Yoksa elbette pulse mantıklıArkadaş fiyatlarını aynı demiş taksitli alacak
Hocam arkadaşa sistemi topladıkSenin bütçende ekran kartı amd olmalı bence fiyat performans açısından
hocam çok abartılı olucak ama bu 34 binlerde ise geceleri vatanda 33 e falan nitro+ düşüyor onu bile kovalayabilirArkadaş fiyatlarını aynı demiş taksitli alacak
ekran kartı modelini tartışıyoruz xdSenin bütçende ekran kartı amd olmalı bence fiyat performans açısından
Taksitli alacakmış vatan 3 taksit üstü yapmıyor her şekilde prime mantıklı burdahocam çok abartılı olucak ama bu 34 binlerde ise geceleri vatanda 33 e falan nitro+ düşüyor onu bile kovalayabilir
vatan 6 yapmıyormuyduTaksitli alacakmış vatan 3 taksit üstü yapmıyor her şekilde prime mantıklı burda
Yapsa bu kadar prime mantıklı dermiydimvatan 6 yapmıyormuydu![]()
yeni öğrendim ya diğer modellere de baktım en mantıklı prime ve pulse olarak duruyor incelemelere de baktım yer yer birbirlerini geçiyorlar bir yerlerden kısıp 5090 mı aldırsak arkadaşaYapsa bu kadar prime mantıklı dermiydim![]()
Hmm mantıklı 6090'da beklenebilir gibiyeni öğrendim ya diğer modellere de baktım en mantıklı prime ve pulse olarak duruyor incelemelere de baktım yer yer birbirlerini geçiyorlar bir yerlerden kısıp 5090 mı aldırsak arkadaşa![]()
arkadaşa hayırlı olsunHmm mantıklı 6090'da beklenebilir gibi
Şaka bi yana bu ikilemde kesinlikle en mantıklı seçenek prime
5090 düşük kalabilirHmm mantıklı 6090'da beklenebilir gibi
Şaka bi yana bu ikilemde kesinlikle en mantıklı seçenek prime