550TL Klavye&Mouse Önerisi (07.02.2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım, eksikliğini de hissetmedim. RGB olması şart değil, varsa da tek renk seçeneği olmalı. Önceliğim kaliteli ve uzun ömürlü malzeme. Bir iki gün önce MSI Vigor GK30 Combo Set bakıyordum, amazonda 500 TL'ye görmüştüm şimdi 600TL olmuş. Bu klavye&mouse hakkındaki düşünceleriniz neler bu fiyat için? Amazon fiyatı 600TL, başka bir sitede 550TL'ye mevcut ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Msi Vigor G30 Combo | Gittigidiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 550TL Klavye&Mouse Önerisi

Çok başarılı değil ama iş görür ikili.

Satıcı yani nesiltechteknoloji firmasında Çiçeksepeti üzerinden M.2 SSD almıştım firma kısa sürede başarılı bir şekilde faturalı bir halde ürünü teslim etti. Benim deneyimim iyi yönde bu satıcıyla önerebilirim.

Ayrıca F/P oranı yüksek kaliteli malzemeye sahip bir Mekanik klavye isterseniz James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Brown Switch Usb Gaming İngilizce Q Mekanik Klavye - 360 TL şu ürünü önerebilirim.

Mebran ürün gamında MSI ürüne alternatif isterseniz LENOVO K300 - 299 TL şu ürünü önerebilirim. Klavyeye eğer MSI seti almayacaksanız karar verdiğinizde Mouse önerisi yaparım.

Önerdiğim klavyelerden birisini seçerseniz aşağıdaki Mouse önerilerimi değerlendirebilirsiniz.
  1. LOGITECH G203 Lightsync - 219 TL
  2. CORSAIR KATAR PRO - 223 TL
  3. Razer Deathadder V2 Mini - 199 TL

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: 550TL Klavye&Mouse Önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Çok başarılı değil ama iş görür ikili.

Satıcı yani nesiltechteknoloji firmasında Çiçeksepeti üzerinden M.2 SSD almıştım firma kısa sürede başarılı bir şekilde faturalı bir halde ürünü teslim etti. Benim deneyimim iyi yönde bu satıcıyla önerebilirim.

Ayrıca F/P oranı yüksek kaliteli malzemeye sahip bir Mekanik klavye isterseniz James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Brown Switch Usb Gaming İngilizce Q Mekanik Klavye - 360 TL şu ürünü önerebilirim.

Mebran ürün gamında MSI ürüne alternatif isterseniz LENOVO K300 - 299 TL şu ürünü önerebilirim. Klavyeye eğer MSI seti almayacaksanız karar verdiğinizde Mouse önerisi yaparım.

Hocam James Donkey İngilizce tuş dizilimine sahip. Türkçe karakterler olmadan alışabilir miyim kullanabilir miyim bilmiyorum. Öte yandan dediğiniz gibi fiyatına göre mekanik olması çok iyi gerçekten. Türkçe Q olsaydı muhtemelen James Donkey alırdım. Bu fiyatlara da kaliteli bi mekanik bulmak çok zor, baktığım kadarıyla Gamepower tarzı markaların var ama kullanan kimse memnun değil. Bir de Performax adını duydum ama hakkında bir şey bilmiyorum.

Lenovo çok şık duruyor. Kalite olarak da eminim fiyatına göre çok iyidir, hiç bir Lenovo ürününden şikayetim olmadı şimdiye kadar. Lenovo K300'ün yanına mouse önerebilir misiniz acaba? Şimdiye kadar A4 Tech kablosuz laptop mouse'u kullandığım için küçük boyutlarda bir şey olması güzel olur. O abartılı büyük olanlar çok kötü gözüküyor nedense.

Edit: Önermişsiniz bile, sağolun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

LENOVO ürünün F/P oranı yüksek. MSI üründen memnun olmayan hatırı sayılır bir kitle olduğundan dolayı alternatif sundum. Bende olsam LENOVO seçerdim büyük ihtimalle.

Mouse ürünlerinin hepsi F/P oranı yüksek ürünler. Ben büyük ihtimalle Razer seçerdim.

SteelSeries Rival 3 - 299 TL - Piyasaya bakarken şunu gördüm. Listemdeki ürünlere alternatif biraz daha başarılı bir ürün. Tercihinizi bu üründen yana kullanın derim.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

ugur.gozaydin' Alıntı:
LENOVO ürünün F/P oranı yüksek. MSI üründen memnun olmayan hatırı sayılır bir kitle olduğundan dolayı alternatif sundum. Bende olsam LENOVO seçerdim büyük ihtimalle.

Mouse ürünlerinin hepsi F/P oranı yüksek ürünler. Ben büyük ihtimalle Razer seçerdim.

SteelSeries Rival 3 - 299 TL - Piyasaya bakarken şunu gördüm. Listemdeki ürünlere alternatif biraz daha başarılı bir ürün. Tercihinizi bu üründen yana kullanın derim.

Hocam baya övülen bir mouse evet, ben de mouse araştırırken denk gelmiştim fazlaca. Fakat yeni bilgisayar aldığımdan dolayı bütçem kısıtlı yani kuruş hesabı yapıyorum :) Tam limitim 566 lira olması lazım. Ama şimdi siz de önerince bir yerde Rival 3 ve BİM kelimelerini yan yana gördüğümü hatırladım ve BİM uygulamasından baktım 249 TL'ye kargo dahil. Şimdi son eleme aşamasına geldim, uzun ömürlülük&kaliteli malzeme açısından hangisi daha iyi?Ve yıllarca laptop mouse kullandığım için boyut&ağırlık açısından hangisi daha hafif ve hızlı? Araya farklı bir Razer ürünü daha koydum.

Razer Deathradder V2 Mini - 200 TL
SteelSeries Rival 3 - 250 TL
Razer Mou Viper Mini - 258 TL

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Viper mini ürünü eleyin. Daethradder daha iyi. Ömür olarak bakıyorsanız kağıt üzerinde Razer Deatradder V2 Mini ürünü 70 milyon tuş ömrüne sahip. SS Rival 3 ürünü 60 milyon. Sensör performansı olarak bakarsak 2 üründe çok denkler. Ağırlık olarak bakarsak Razer 62 gram SS 77 gram ağırlığında. Malzeme olarak bakarsak Razer PTFE malzeme kullanıyor SS ABS burada PTFE malzeme iyi bir malzemedir.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

ugur.gozaydin' Alıntı:
Viper mini ürünü eleyin. Daethradder daha iyi. Ömür olarak bakıyorsanız kağıt üzerinde Razer Deatradder V2 Mini ürünü 70 milyon tuş ömrüne sahip. SS Rival 3 ürünü 60 milyon. Sensör performansı olarak bakarsak 2 üründe çok denkler. Ağırlık olarak bakarsak Razer 62 gram SS 77 gram ağırlığında. Malzeme olarak bakarsak Razer PTFE malzeme kullanıyor SS ABS burada PTFE malzeme iyi bir malzemedir.

Razer Deathadder V2 Mini almaya karar verdim, umarım elime tam oturur.

Şöyle bir mousetan geçiş yapacağım. 

Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Pişman etmez. Mini bir boyutlarındaydı tüm önerilerim sorun yaşamazsınız. 

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri