550W Psu

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
merhaba ben 3 ay önce pc satın aldım psudan pek anlamıyordum powerboost marka 650w bir psu var ve koruması falan yok onu msi mag a550bnl ile değiştirmek istiyorum asus 4060 ve i5 12400f var 550w yetermi

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
merhaba ben 3 ay önce pc satın aldım psudan pek anlamıyordum powerboost marka 650w bir psu var ve koruması falan yok onu msi mag a550bnl ile değiştirmek istiyorum asus 4060 ve i5 12400f var 550w yetermi
Hocam selamlar, sorun olmaz. 550w tam önerilendir.

Ama geleceğe yönelik farklı işlemler yaparsanız diye biraz daha yüksek watt'lı bir model seçmenizi öneririm.

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam selamlar, sorun olmaz. 550w tam önerilendir.

Ama geleceğe yönelik farklı işlemler yaparsanız diye biraz daha yüksek watt'lı bir model seçmenizi öneririm.
teşekkür ederim şuanlık 550 ye yetiyor bütçem değiştirmem mantıklı olurmu pc hocasının videosunu izledik ten sonra değiştirmeye karar vedim

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
teşekkür ederim şuanlık 550 ye yetiyor bütçem değiştirmem mantıklı olurmu pc hocasının videosunu izledik ten sonra değiştirmeye karar vedim
Değiştirmek mantıklıdır hocam. Yine tam modelini bilmeden net bir şey demek doğru olmaz ama powerboost gibi markalar idarelik güç kaynakları üretiyorlar.

Almak istediğiniz güç kaynağı da çok ahım şahım bir güç kaynağı değil hocam bilginiz olsun. BNL serisi üst düzey MSI adına yakışan bir seri değil. Sizinkinin modelini söylerseniz daha net anlarız.

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Değiştirmek mantıklıdır hocam. Yine tam modelini bilmeden net bir şey demek doğru olmaz ama powerboost gibi markalar idarelik güç kaynakları üretiyorlar.

Almak istediğiniz güç kaynağı da çok ahım şahım bir güç kaynağı değil hocam bilginiz olsun. BNL serisi üst düzey MSI adına yakışan bir seri değil. Sizinkinin modelini söylerseniz daha net anlarız.

Powerboost brio 650w 80 plus araştırdım herhangi bir koruması yok bide cızırtı problemi var

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
712

hocam tayvan cıkıslı. japon kapasıtorler var. OVP, UVP, OPP, SCP and SIP korumaları mevcut. 80plus oldugundan 12v cıkıstan 660w verebiliyor. bunun ıdsında da 2 yıl bırebır degısım garantısı mevcut. bunların bılıncınde lısteme dahıl etmıstım sana da tavsıye ederım.

Son düzenleme:
KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Söyleyerek iyi ettiniz hocam. Ezbere konuşmamış olduk. Değiştirmeniz daha iyidir.

Şu da indirimdeymiş: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-650-650-w-fiyati,1131003649.html (kalitelidir hocam)

hocam tayvan cıkıslı. japon kompansatorler var. OVP, UVP, OPP, SCP and SIP korumaları mevcut. 80plus oldugundan 12v cıkıstan 660w verebiliyor. bunun ıdsında da 2 yıl bırebır degısım garantısı mevcut. bunların bılıncınde lısteme dahıl etmıstım sana da tavsıye ederım.
bunlar her kasaya uyumlu mudur kasam powerboost pb711b

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
tamamdır çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı akşamlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri