- Tepki
- 1
merhaba ben 3 ay önce pc satın aldım psudan pek anlamıyordum powerboost marka 650w bir psu var ve koruması falan yok onu msi mag a550bnl ile değiştirmek istiyorum asus 4060 ve i5 12400f var 550w yetermi
Hocam selamlar, sorun olmaz. 550w tam önerilendir.merhaba ben 3 ay önce pc satın aldım psudan pek anlamıyordum powerboost marka 650w bir psu var ve koruması falan yok onu msi mag a550bnl ile değiştirmek istiyorum asus 4060 ve i5 12400f var 550w yetermi
teşekkür ederim şuanlık 550 ye yetiyor bütçem değiştirmem mantıklı olurmu pc hocasının videosunu izledik ten sonra değiştirmeye karar vedimHocam selamlar, sorun olmaz. 550w tam önerilendir.
Ama geleceğe yönelik farklı işlemler yaparsanız diye biraz daha yüksek watt'lı bir model seçmenizi öneririm.
Değiştirmek mantıklıdır hocam. Yine tam modelini bilmeden net bir şey demek doğru olmaz ama powerboost gibi markalar idarelik güç kaynakları üretiyorlar.teşekkür ederim şuanlık 550 ye yetiyor bütçem değiştirmem mantıklı olurmu pc hocasının videosunu izledik ten sonra değiştirmeye karar vedim
Değiştirmek mantıklıdır hocam. Yine tam modelini bilmeden net bir şey demek doğru olmaz ama powerboost gibi markalar idarelik güç kaynakları üretiyorlar.
Almak istediğiniz güç kaynağı da çok ahım şahım bir güç kaynağı değil hocam bilginiz olsun. BNL serisi üst düzey MSI adına yakışan bir seri değil. Sizinkinin modelini söylerseniz daha net anlarız.
Söyleyerek iyi ettiniz hocam. Ezbere konuşmamış olduk. Değiştirmeniz daha iyidir.
Powerboost brio 650w 80 plus araştırdım herhangi bir koruması yok bide cızırtı problemi var
merhaba ben 3 ay önce pc satın aldım psudan pek anlamıyordum powerboost marka 650w bir psu var ve koruması falan yok onu msi mag a550bnl ile değiştirmek istiyorum asus 4060 ve i5 12400f var 550w yetermi
Söyleyerek iyi ettiniz hocam. Ezbere konuşmamış olduk. Değiştirmeniz daha iyidir.
Şu da indirimdeymiş: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-650-650-w-fiyati,1131003649.html (kalitelidir hocam)
bunlar her kasaya uyumlu mudur kasam powerboost pb711bENERMAX MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
hocam tayvan cıkıslı. japon kompansatorler var. OVP, UVP, OPP, SCP and SIP korumaları mevcut. 80plus oldugundan 12v cıkıstan 660w verebiliyor. bunun ıdsında da 2 yıl bırebır degısım garantısı mevcut. bunların bılıncınde lısteme dahıl etmıstım sana da tavsıye ederım.
standart atx psu uyumlu hocambunlar her kasaya uyumlu mudur kasam powerboost pb711b
sağ ol hocam hayırlı olsun sımdıdentamamdır çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı akşamlar
Teşekkür ederimsağ ol hocam hayırlı olsun sımdıden