5600x için soğutucu önerisi

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
İyi forumlar herkese
Bugün yeni aldığım sistem geldi çok geciktirmeden bi sıvı soğtucu yada havs soğutucu almayı planlıyorum.Genelde render işlerinde kullanacağım ama oyunda oynayan birisiyim 2k da oynuyorum genelde her oyunu.
Bütçem en fazla 2k ama çokda çıkmak istemiyorum aklımda
Dark aquaforce var kullanan var mıdır?
Kule tipi olarak da artick freezer Duo var (yanlış yazdıysam affola) hangisini tavsiye edersiniz.Veyahut başka var ise önerilerinize açığım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
İyi forumlar herkese
Bugün yeni aldığım sistem geldi çok geciktirmeden bi sıvı soğtucu yada havs soğutucu almayı planlıyorum.Genelde render işlerinde kullanacağım ama oyunda oynayan birisiyim 2k da oynuyorum genelde her oyunu.
Kule tipi olarak da artick freezer Duo var (yanlış yazdıysam affola) hangisini tavsiye edersiniz.Veyahut başka var ise önerilerinize açığım.
Kule Tipi:https://www.teknobiyotik.com/arctic...ogutucu-ar-acfre00060a.html?ref=akakce&v=1.75

Sıvı Soğutma:https://www.incehesap.com/cougar-aq...-sogutucusu-fiyati-46479/?ref=akakce&v=1.86.3

KS

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Teşekkür ederim cougar özelliklerinde sesli ve cfm değei düşük diye biliyorum kullanıyor musunuz ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Artic yazdığınız sıvı soğutmadan çok önde. Cooler master 240mm bile Articin gerisinde.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Fiyatı limitinize yakın ama sıvı soğutucu gibi performans verir ve genel olarak sessizdir. Boyutu büyük yalnız, almaya karar verirseniz kasa ölçülerinize dikkat edip satın alın.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
İyi forumlar herkese
Yani benim kullandığım bir tane var oldukça memnunun aşağıda linkini attım yine de sen bilirsin :)

KS

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Bizzat kendim kullanmadım ama daha önce sistem topladığımız kişilerde kullandık sıkıntısız bir model.
Teşekkür ederim bi araştırayım onu
Yani benim kullandığım bir tane var oldukça memnunun aşağıda linkini attım yine de sen bilirsin :)
Telefondan giriyorum da hangi işlemcide kullanıyorsunuz bu fanı ?

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
ryzen 7 5700x işlemcide

Dark Freezer X125​

kullanıyorum.

ryzen 3 3100 işlemcide

Dark Freezer X120R

yani karar senin güzel insan ben oldukça memnun kaldım. Hiç bir sorunda yaşamadım. Hem x125 6 boru kanalı var ve baya etkili. o işlemciyi 100 de 100 lük çalışma perfonmasın da 1.5 2 saatlik dilimde 70 derece de stabil olarak tutabildi. ve 5700x basit bir işlemci değil. isteidğimi vermese de hakkını veren bir işlemci özellikle oyunlarda.​

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri