Performansından memnunsan sadece sıvı soğutmayı değiştir benceislemciyi degistircem ben boyle islemci gormedim 3700x kulaniyordum bundan once o buz gibi calisiordu 240mm sivi sogutmayla oyunlarda fanlar bile calismiyordu bazen
Performansından memnunsan sadece sıvı soğutmayı değiştir benceislemciyi degistircem ben boyle islemci gormedim 3700x kulaniyordum bundan once o buz gibi calisiordu 240mm sivi sogutmayla oyunlarda fanlar bile calismiyordu bazen
performansindan memnunum ama cok isiniyorPerformansından memnunsan sadece sıvı soğutmayı değiştir bence
O zaman sıvı soğutmayı değiştirsen yeterperformansindan memnunum ama cok isiniyor
hocam 6700 ve üstü bence cok ısınıyor o islemcilere her zaman kule tipi veya sıvı sogutma sart5800x den daha az isinan islemci varmi veya intel islemci
sicaklik degerleri nedir peki5800x3dnin daha iyi olduğunu duydum ama ryzen 9 5900x kullanıcısıyım ısınma sorunum olmadığı gibi gerçekten güçlü ve iyi bir işlemci memnunum
hocam bende bu ürünü almayı düşünüyorum siz ne dersiniz bence gayet güzel ve sağlam duruyor değerleri de iyi tavsiye ediliyorsicaklik degerleri nedir peki
saglam sivi sogutma onerirmisniz butce onemli degil corsairla nzxt arasinda gidip geliom karar veremedim
benimde aklimda bu var ama tabi bilmiyorumhocam bende bu ürünü almayı düşünüyorum siz ne dersiniz bence gayet güzel ve sağlam duruyor değerleri de iyi tavsiye ediliyor
![]()
NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 26.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben bunda karar kıldım hocam bunu görmeden önce şu ürünü alma planım vardı ama şuan bunda kararlıyımbenimde aklimda bu var ama tabi bilmiyorum
en iyi sivi sogutucu diye bahsediliyor