bütçeniz nedirişlemci 5800x3d
ekran kartı msi rtx 3080 gaming z trio
anakart önerisi
bütçeniz ne
aklımda herhangi bir bütçe yok 6k dan fazla olmazsa daha iyi olurbütçeniz nedir
sizin için b550 yada x570 uygun olacaktır o fiyatlara rahat bulursunuzaklımda herhangi bir bütçe yok 6k dan fazla olmazsa daha iyi olur
bakınıyorum bayadır zaten anakartlarına ama çok hakim olmadığım için ondan sordum x570 düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur vram açırısından ısı değerleri açısındansizin için b550 yada x570 uygun olacaktır o fiyatlara rahat bulursunuz
X570 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
X570 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
B550 Anakart Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
B550 Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
bence fiyat olarakta performans olaraktabakınıyorum bayadır zaten anakartlarına ama çok hakim olmadığım için ondan sordum x570 düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur vram açırısından ısı değerleri açısından
B550-xe aldım 3 gün önce 4400 ama indirim bitti sanırsam b550-f vardı indirimde sinerjide o olabiliraklımda herhangi bir bütçe yok 6k dan fazla olmazsa daha iyi olur
oyun için almayı düşünüyorumAma tavsiyem üst düzey bi kullanıcı değilsen oyun için alıcaksan b550 serisi idealdir
bende x570 düşünüyorum ama tam karar veremedimO işlemciye b550 tavsiye edilmemeli. Birçok b550 yi sıcak çalıştırır o işlemci . Bütçe de varken üst seviye x 570 gayet iyi gider o sisteme.
O işlemciye b550 tavsiye edilmemeli. Birçok b550 yi sıcak çalıştırır o işlemci . Bütçe de varken üst seviye x 570 gayet iyi gider o sisteme.
hocam rog strix b550xe modeli tr de bulamadım ama b550-f nasıldırDandik bir b550 almicak tabiki o fiyata alacağı b550ler belli x570in high end seviyesine yakın bir anakart alcak sonuçta bu arkadaş üst düzey oc yapmicak ve gayette soğuk tutucaktır ki keza x570ler daha çok ısınıyor diye anakartın üzerine fan koyuyorlar testlerden görebilirsiniz ısı değerlerini
![]()
ASUS ROG Strix B550-Xe Gaming Wi-Fi Motherboard Review
ASUS brings the updated ROG Strix B550-XE Gaming Wi-Fi motherboard to market and we have a full look at it today right here.www.tweaktown.com
F seriside güzeldir 14 vrm kapasitesine sahip XE ve E serisi 16 vrm sahip XE geçenlerde vardı büyük ihtimal indirimde stoklar bitti E serisi varsa o da olur E ve XE arası pcie kartı farkı ve ram frekans farkı olması lazım XE istiyorsan büyük ihtimal stoğa giricek neden dersen ilk gaming.genden aldım daha sonra indirime girdi diye tebilondan aldım gaming geni kapalı kutu olarak geri iade ettim büyük ihtimal iade olcak üzerindeki bandı bırak kargoyla gelen patpatı bile sökmedim orda stoğa giricektir ama beklemek istemezsen F de işini çok rahat görücektirhocam rog strix b550xe modeli tr de bulamadım ama b550-f nasıldır
High end seviyesi x570 ısılarına yakın tek bir b550 var o da önerilmemiş . O paralara da b550 alınmaz . X570 kıyamet gibi avantaj sunuyor . Ayrıca her iki anakart da ölü soket artık . 5000 lira ölü soket anakarta para vermeyin mümkünse .Dandik bir b550 almicak tabiki o fiyata alacağı b550ler belli x570in high end seviyesine yakın bir anakart alcak sonuçta bu arkadaş üst düzey oc yapmicak ve gayette soğuk tutucaktır ki keza x570ler daha çok ısınıyor diye anakartın üzerine fan koyuyorlar testlerden görebilirsiniz ısı değerlerini
![]()
ASUS ROG Strix B550-Xe Gaming Wi-Fi Motherboard Review
ASUS brings the updated ROG Strix B550-XE Gaming Wi-Fi motherboard to market and we have a full look at it today right here.www.tweaktown.com
ne almalıyım hocam sizceHigh end seviyesi x570 ısılarına yakın tek bir b550 var o da önerilmemiş . O paralara da b550 alınmaz . X570 kıyamet gibi avantaj sunuyor . Ayrıca her iki anakart da ölü soket artık . 5000 lira ölü soket anakarta para vermeyin mümkünse .
Rog diye önerdiğin b550 xe kötü anakart değil zaten .Piyasanın en güçlü güç yoluna sahip b550 ama MANASIZ ANAKART .
x570S Tomahawk veya Torpedo düşüyor ara sıra 3200-3300 bandına @ckribrahim geçenlerde paylaşmıştı. Yapıştırsın geçsin. 4000 ve üstü bence ölü soket anakarta haramdır. XE spesifik bir model , Aorus master b550 de olduğu gibi çok uç model ve tercih etmesi zor. 5000 liraya x570 carbon vardı ki 2 tane b550 xe eder... O paralara hiç gerek yok.ne almalıyım hocam sizce