O sıvı metal amaTam olarak bunu önerecektim işte
Hayırlı olsun
O sıvı metal amaTam olarak bunu önerecektim işte
Hayırlı olsun
Üstte paylaşılana dikkat ettim ben.O sıvı metal ama
bunu aldım hocam
ben sürmeyeceğim için aldım napmam lazım iptal mi ediyim hocamÜstte paylaşılana dikkat ettim ben.
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 315,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunu aldı diye düşündüm yani. Teşekkür ederim uyarı için, @ckribrahim
----
Metal, eğer kullanmayı bilmiyorsanız çok tehlikeli hocam.
Kim sürecek, eğer bu konuda bilgiliyse iyidir ürün ama değilse bilgisayarın sonu olabilir.ben sürmeyeceğim için aldım napmam lazım iptal mi ediyim hocam
Sıvı metal uygulamasında işlemciyi açıyorsunuz.ben sürmeyeceğim için aldım napmam lazım iptal mi ediyim hocam
iptal ettirdim hocam performansı iyi olabilir ama riske gerek yokpeki hangisi daha iyi olur link atar mısınız rica etsem
peki hangisi daha iyi olur link atar mısınız rica etsem
Ben mx4 kullanıyorum.![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 315,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
@mutlu
@ckribrahim
ne farkı var hocam daha önce hiç sürmediğim için bilmiyorumBen mx4 kullanıyorum.
Dostum sen benim attığımı al. Cyrofuze al geç bu fiyatlarda çok güzel macun.ne farkı var hocam daha önce hiç sürmediğim için bilmiyorum