5800x3d RTX 3080 SIVI SOĞUTMA

egegokgor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Lıan Lı Galahad Aıo 360 Black​

Arctic Liquid Freezer II - 360​

işlemcim 5800x3d ekran kartı rtx 3080 fiyatları aşağı yukarı aynı performans soğutma ve ses olarak hangisi daha iyi olur ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Fiyatları yakın , ikiside tercih edilebilir. Arctic sıvı soğutmanın sıkıntısı normale göre daha kalın olduğundan uyumlu olmayadabilir. Lian Li görünüş olarak da güzel. Riske girmeyip Lian Li alırdım , bence sizde öyle yapın.

KS

egegokgor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Fiyatları yakın , ikiside tercih edilebilir. Arctic sıvı soğutmanın sıkıntısı normale göre daha kalın olduğundan uyumlu olmayadabilir. Lian Li görünüş olarak da güzel. Riske girmeyip Lian Li alırdım , bence sizde öyle yapın.
corsair 5000d siyah modelini almayı düşünüyorum hocam kasa olarak 360mm desteği var
forumlardaki yorumlardan anladığım kadarıyla arcticle lian li performansları neredeyse aynı ses olarak arctic daha iyiymiş tek sıkıntısı rgb olmaması

KS

egegokgor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
her ne kadar performans en önemlisi de olsa kasasında rgb istiyo insan

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Fiyat ve performans olarak yakınlar ve RGB olduğundan ben lian li seçerdim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri