başlıkta da belirttiğim gibi 5 bin 6 bin arası ekranı büyük ağır olamayan ve yüksek performanslı uzun süreli bir laptop bakıyorum her türlü öneriye açığım
Hwllsing' Alıntı:ya tam alacağım fiyat da 6500 sanki fazla bir indirim bir öğrenci kampanyası falan olmaz mı en fazla 6 bin verebilirim herhalde
Hwllsing' Alıntı:peki monster malzeme kalitesi,ısınma,soğutma nasıl birde mekanik klavye sizce gereklimi mekanik klavyelimi değil mi pek anlamadım o fiyat bandında başka tercih edilebilecek bilgisayar varmı
ugur.gozaydin' Alıntı:Hwllsing' Alıntı:peki monster malzeme kalitesi,ısınma,soğutma nasıl birde mekanik klavye sizce gereklimi mekanik klavyelimi değil mi pek anlamadım o fiyat bandında başka tercih edilebilecek bilgisayar varmı
Monster soğutma ve malzeme kalitesi olarak gayet başarılı bir ürün gamına sahip. Klavye mekanik değil birebir aynı modelin mekanik klavyeli olan modeli 6.299 TL ama stokta yok. İşlemcisi bir düşük versiyonu alırsan yani i7-8750H yerine i5-8300H alırsan diğer tüm özellikleri aynı ve artı olarak mekanik klavye ile aynı paraya yani 6.505,22 TL 'ye alırsın cihazı oyun performansı olarak hiçbir eksisi yok sadece eğer başka işlemci odaklı işler yaparsan i7-8750H olan model daha performanslı işler çıkarır.
Abra A5 V13.3.1 15.6" - i5-8300H + 8 GB 2666 Mhz RAM + XPG 256 GB m2 SSD + Mekanik klavye. Söylediğim cihaz bu. Özelleştirden 1 TB HDD koymalısın 256 GB SSD yeterli olmaz bir oyuncu sisteminde.
Alternatif olarak diğer önerdiklerime bakabilirsin hepsi iyi cihazlar ama bence yeni birşey ve Mekanik klavye istiyorsan Monster al bu son paylaştığımı yoksa 7. nesil işlemci ve 16 GB RAM olan diğer paylaştıklarımdan birisini al. Tavsiyem Acer Nitro AN515-51-73HG.