Merhabalar, 5k bütçem var oyun için monitör almak istiyorum benim için görüntü de pek hayli önemli 144 veya 180 hz monitör düşünüyorum. AOC 24G42E almayı düşünüyorum sizce alınır mı önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Alın hocam gayet kaliteli bir modeldir f/p olarak 24G42E'nin üstünde 1080p monitör yok.Merhabalar, 5k bütçem var oyun için monitör almak istiyorum benim için görüntü de pek hayli önemli 144 veya 180 hz monitör düşünüyorum. AOC 24G42E almayı düşünüyorum sizce alınır mı önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.
hocam bu fiyat bandında herkes 24g42e öneriyor nerdeyse sebebi nedir acaba bu monitörü hiç görmedimAlınır da buna da bir bak derim
VIEWSONIC 24" VX2479A-HD-PRO 1Ms 240Hz FULL HD GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 24" VX2479A-HD-PRO 1Ms 240Hz FULL HD GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam yeni bir monitör kalitesi,gamutu,kontrastı mükemmel derecede iyi ve inanılmaz f/p bu yüzden öneriliyor.hocam bu fiyat bandında herkes 24g42e öneriyor nerdeyse sebebi nedir acaba bu monitörü hiç görmedim
Rekabetçi oyunlar oynuyorsan 240HZ sana ekstra avantaj sağlarhocam bu fiyat bandında herkes 24g42e öneriyor nerdeyse sebebi nedir acaba bu monitörü hiç görmedim