Fiyat/Performans 5k bütçeye kadar monitör tavsiyesi (kasa siparişi verdim sırada monitör var)

muhammet06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

3 gündür sistem arıyorum artık fiyat biraz fazla olsada bunu özelleştirerek aldım kasayı cooler master td500 yaptım ssd de 1tb knoxia yaptım iyimi yaptım bilmiyorum ama bide sizin yorumunuzu alıyım dedim

ve bide bu sisteme monitör lazım öneri yaparsanız sevinirim
yardım ve yorumlarınızı bekliyorum

KS

muhammet06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İstek özellik belirtmemişsiniz ama şuan F/P olan bu monitörü alabilirsiniz.
bu forumda çoğu kişinin önerdiği gigabyte G27Q modeli fazlamı gelir benim sisteme aklımda o vardı ama çok fazla anlamıyorum donanımlardan

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
bu forumda çoğu kişinin önerdiği gigabyte G27Q modeli fazlamı gelir benim sisteme aklımda o vardı ama çok fazla anlamıyorum donanımlardan
Fazla gelmez. O da iyi bir monitördür. Ben şuan indirimde olduğundan en uygun ve kaliteli modeli önerdim. O Gigabyte modelin fiyatı nedir bilmiyorum ama 27" olarak paylaştığım monitörde alternatif olarak bakılabilir. İsteğe bağlı paylaştığımdan 300TL fiyata da 2K hâli var.

KS

muhammet06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
gönderdiğin iki monitörüde listeme ekledim akşama kadar öneri toplayıp aralarında seçmeyi düşünüyorum teşekkürler yardımın için bide aldığım sisteme ne diyosun iyimi 2 gün önce 11.5k ya cıkmıstı şim di 15 k bende özelleştirdim biraz kasa hosuma gitmediğinden colermasteri aldım 500 ssd yetmez diyede 1tb olanı aldım 17.5 k ya geldi sistem aramaktan bunaldım artık aldım fiyatlarda iyice zamlanmadan aradan cıksın dedim :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
gönderdiğin iki monitörüde listeme ekledim akşama kadar öneri toplayıp aralarında seçmeyi düşünüyorum teşekkürler yardımın için bide aldığım sisteme ne diyosun iyimi 2 gün önce 11.5k ya cıkmıstı şim di 15 k bende özelleştirdim biraz kasa hosuma gitmediğinden colermasteri aldım 500 ssd yetmez diyede 1tb olanı aldım 17.5 k ya geldi sistem aramaktan bunaldım artık aldım fiyatlarda iyice zamlanmadan aradan cıksın dedim :)
17.5K Bence pahalı olmuş. 14.5K ya 6650XT sistem var o bile bunu geçiyorken 18k ya PCHocasının çıkardığı 6750XT sistem var ve bu kart RTX 3070 gücünde. Siz düşünün aradaki farkı. Pahalıya almışsınız. Ben olsam ödemeyi iptal edip 6750XT sistemi alırdım ama biraz da size kalmış.

KS

muhammet06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
17.5K Bence pahalı olmuş. 14.5K ya 6650XT sistem var o bile bunu geçiyorken 18k ya PCHocasının çıkardığı 6750XT sistem var ve bu kart RTX 3070 gücünde. Siz düşünün aradaki farkı. Pahalıya almışsınız. Ben olsam ödemeyi iptal edip 6750XT sistemi alırdım ama biraz da size kalmış.
evet biraz pahalı oldu farkındayım ama intel sistem istiyorum ve uygun bişey bulamadım

KS

muhammet06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
birazda ben özelleştirdiğimden fiyat arttı tabi

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Öncelikle hayırlı olsun hocam, evet malesef biraz pahalı Nvidia olmasından ve özelleştirmeden kaynaklı, monitör olarak G27q tercih edebilirsiniz. Özellikle ilerde 2 k destekleyecek bir karta geçtiğinizde baya faydasını görürsünüz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri