monitör alıcam bütçe 5k asus veya msı monitör kavisli olucak hangi monitör önerirsiniz ve panel tipi ne olmalıdır oyun da kullanıcam monitör 2k monitör alıcam uygun bulursam 4 k alcam
Son düzenleme:
benim ki genel de oyun üzerine olucakEğer işin içinde oyun olmayacaksa ve kavis şart değilse Samsung LU28R550UQRXUF (U28R55) 28" 4K UHD 4ms GTG 60Hz IPS Panel - 4.549 TL bu ürünü önerebilirim size.
Eğer uymazsa size belirtin QHD 2K Curved bir ürün önereyim.
markası asus veya msı olucakGigabyte G27QC 27'' 165Hz 1ms QHD VA Curved Panel - 4.999 TL - F/P oranı yüksek görüntü kalitesi güzel bir üründür. Tavsiyemdir.
Eğer görüntü kalitesi daha ön planda olsun kavis şart değil derseniz Gigabyte 27" G27Q 144Hz 1ms QHD IPS Panel - 4.499 TL bu ürünü öneririm. Yine tavsiyemdir.
Monitörde marka neden onu anlamadım açıkçası?markası asus veya msı olucak
asus veya msı nin monitörleri hoşuma gidiyor ve iyi markalarMonitörde marka neden onu anlamadım açıkçası?
Bir ürün daha ekledim o MSI marka.
Marka kötü demedim ama fiyat/performans odaklı bakmanız gerek olaya. Düşünceniz yanlış ama saygı duyuyorum. Önerdiğim ürünler arasından MSI ürünü alabilirsiniz. F/P oranı yüksek şuan ki piyasada bütçeniz doğrultusunda.asus veya msı nin monitörleri hoşuma gidiyor ve iyi markalar