Tamamdır başlığı daha özenli yazarım.bu monitör nasıl sizce Fazeon x27f200 200 hz 0.5 ms 4.800 tl
gamepower james donkey fazeon
bu gibi bilinirliği daha düşük markaların üstünü tamamen çizmemek lazım
gidip ucuz diye her modelini alın demiyorum ama asus msi gibi marka değeri olan ürünler değilse gerisine bakma gibi anlayışa kapılmamak lazım
incelemelere bakmak lazım
panel yapılarına bakmak lazım
kaldı ki gamepower mıydı jd miydi incelenen ürünleri var bu platformun kanallarında ki içlerinde kaliteli paneller kullanıldığı oluyor
satış sonrası servis dersek
zaten marka değeri olan ürünlerin marka değerine yakışmayacak derecede ülkemizde satış sonrası hizmet var
bunları çok iyi biliyoruz
tüketicisini mağdur eden ne asus msi philips (philips kanadına girersek özellikle tv diyebilirim montiöre direkt keskin bir tavır sergileyemem net bilemediğim için)
bunların en büyük sebebi de ülkemizdeki yasal boşluklar
gamepower ja donkey gibi firmalar ne diyor
0 ölü piksel garantisi
bu garanti aslında bir artı olmaması lazım
1 tane bile ölü piksel iade sebebi sayılması lazım
ama bunu bazı firmalar özellikle marka değeri olan firmalar yan yattı çamura battı hesabı yok3 tane olursa yok 5 tane olursa muhabbetine giriyorlar
thh ye başvurduğunda yine çözüyorsun problemi ama en azından bu marka bilinirliği az olup sıfır ölü piksel garantisi veren firmalar en azından uğraştırmadan çözüyor
tabi bu saydığım durum da bire bir seçim sebebi olmaz ama bir etken
şimdi gelelim senin dediğin markaya
BEN MARKAYI NET İNCELEMEDİĞİM İÇİN NET BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM AMA
GENEL BİR YORUM YAPACAĞIM
1080P DE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE 27'' KULLANILMAZ DEMİYORUM AMA
EN İDEAL EN KABUL EDİLİR BOYUT 24''
Uzun bir yorum yaptım belki tamamını okumayacaksın ama ayrıntılı bildirmek istedim