60.000 TL ve üstü 60-70 Bin Civarı Sistem Önerisi

KS

alaska

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ssd olarak siz hepsi aynı deyince kc3000 4tb aldım hocam,
gen5 çok pahalı geldi hiç bakmadım onlara, başka bahara artık. Board müsait nasıl olsa :)

Soğutucu olarak Thermalright Phantom Spirit 120 TL aldım, tökezlediği yerde fanlarını değiştirip ömürlük kullanırım diye düşünüyorum.

7800x3d ve tomahawk siparişlerini de verdim.
Cumaya kadar hepsi gelir diye umut ediyorum. Heyecanlı bir hafta olacak. 🤗
60-70 civarı diye başladığım süreç 99.680'e ulaşmış. Ben elendim kalanlara başarılar diliyorum.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Ssd olarak siz hepsi aynı deyince kc3000 4tb aldım hocam,
gen5 çok pahalı geldi hiç bakmadım onlara, başka bahara artık. Board müsait nasıl olsa :)

Soğutucu olarak Thermalright Phantom Spirit 120 TL aldım, tökezlediği yerde fanlarını değiştirip ömürlük kullanırım diye düşünüyorum.

7800x3d ve tomahawk siparişlerini de verdim.
Cumaya kadar hepsi gelir diye umut ediyorum. Heyecanlı bir hafta olacak. 🤗
60-70 civarı diye başladığım süreç 99.680'e ulaşmış. Ben elendim kalanlara başarılar diliyorum.
H.o hocam:)

KS

alaska

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar arkadaşlar. Nihayet tüm ekipmanlar geldi ve kurulumu tamamladım. 1 gün kablolama işlemleri sürdü. 2 gün yazılım ile uğraştım, w11 için kararlı bir önyükleme belleği oluşturmak biraz zor oldu ama 2 gün sonunda çözüldü çok şükür. Tüm bu işlemler bittikten sonra oyun yüklemeye ancak sıra geldi. :)

Bu arada böyle çılgınca ısınan bir işlemci daha önce görmemiştim, çok şaşkınım. 😅
Boşta 40-50 arası geziyor. geçen bir oyunda 80 dereceyi görünce hayretler içerisinde kaldım. Kasanın egzoz fanlarından çıkan sıcaklığı elimle hissedebiliyorum. İlk kurulumda cpu soğutucunun fanlarından birini takıp yeterli olursa diğerini takmam diye düşünüyordum, tek fanın yetişebilmesi mümkün değil.
Yaza doğru; kasanın önüne taktığım akasa viper fanlarla, işlemci fanlarını değiştireceğim gibi görünüyor.

İlk izlenimler itibariyle güzel bir sistem toplamışız. Gayet uyumlu ve stabil çalışıyor. İşlemci biraz sıcak sadece.
Anakart çok güzel. Önceden kasa fanları için psudan güç almam gerekiyordu, artık tüm fanları anakarta bağladım ve boşta fan çıkışı bile kaldı. Wi-fi ve bluetooth şimdilik güzel çalışıyor, bir sorun yaşamadım.
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.

Tüm bunların yanı sıra bios ayarlarında yapmam gereken bir ayar var mı, sistem için bir test yapmam gerekir mi ne önerirsiniz?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri