60 hz monitör tearing oluşumu ( yırtılma)

Aykut Paksoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İyü günler Ryzen 3 2200G GTX 780 ekran kartım var 1MS Asus 60 HZ monitörüm bulunmakta 

Oyunlarda ultra low sabit 30 60 vsyn açık kapalı ayni sorun var yırtılma tearing oluyor yardim edin lütfen

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oyundan VSYNC 'i kapatıp NVIDIA denetim masasından 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesinde Genel ayarlar ve Program ayarları bölümü var Program ayarları bölümünde Özelleştirilecek programı seçin diye bir seçenek var burada oyunu seç alttaki ayarlardan Düşey Senkronizasyon ayarını Açık yap Sağ alt köşeden uygula de ve oyuna gir oyun VSYNC kapalı olacak ve oyun Tam Ekran modunda çalışacak Çerçevesiz Tam Ekran değil bunu kontrol et ve biraz oyna bakalım sonuç aynımı.

KS

Aykut Paksoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aynı hocam bir fark yok ultra ayarda  3D ayarlda Full kalitede gene ayni 30 60 fps sabitliyorum ayni yırtılma var.Baska öneriniz var mi ?

KS

Aykut Paksoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yok hocam kablo yeni aldım olmadı yeni sipariş edebilrim kaliteli bir Hdmı kablo önerirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kabloyu yeni aldıysanız onunla alakalı değildir yeni kabloya gerek yok. Srücünüzü kaldırıp tekrar kurdunuzmu? Birde bunu deneyin.

KS

Aykut Paksoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam ne varsa denedim yinede yırtılma oluyor Format attim bios sıfırladım ekran kartı temizledim macunladım ama gitmiyor baska öneriniz var mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri