bütçem max max 1.8 civarı %60 blue switch sağlam bir klavye arıyorum hala bulamadım
Hocam red switch önerin varmidir pekiBlue zor, neden blue?
Sesi hoşuna gidiyordur belki.Blue zor, neden blue?
şuan ki red kullanıyorum biraz daha daktilo olsun istiyorumBlue zor, neden blue?
Hocam başta güzel gelebilir ama uzun kullanımda emin olun aşırı rahatsız edecektir.şuan ki red kullanıyorum biraz daha daktilo olsun istiyorum
Dorudur hocam hem blue hem red önerir misiniz sipariş vericem çünkü bugün bir tane sağlam bulmamız gerekiyor daHocam başta güzel gelebilir ama uzun kullanımda emin olun aşırı rahatsız edecektir.
blue bilmiyorum ama red olarak https://www.amazon.com.tr/RK61-klav...64e-973a-abaf9bfcfa14&pd_rd_i=B08DHYYG2Y&th=1Dorudur hocam hem blue hem red önerir misiniz sipariş vericem çünkü bugün bir tane sağlam bulmamız gerekiyor da
iyi bir marka mıdır şuan k3 kullanıyorum ona göre değerlendirirseniz daha iyi olur switchleri uzun vadede bozulur mu yada tuşları kaliteli mi
İyi hocam.iyi bir marka mıdır şuan k3 kullanıyorum ona göre değerlendirirseniz daha iyi olur switchleri uzun vadede bozulur mu yada tuşları kaliteli mi
Tamamdır teşekkürler sipariş geçicem birazdanİyi hocam.
Hayırlı olsun.Tamamdır teşekkürler sipariş geçicem birazdan
teşekkürlerHayırlı olsun.