Magic Refiner %60 switchlerinin modeli neama sıfır alırsanız tabikide daha iyi olur
outemu diye bir marka galiba yanlış yazmış olabilirim mizarda switch olarak gateron markasını kullanıyorMagic Refiner %60 switchlerinin modeli ne
Bu sebebten dolayi mizar daha iyi olur diye duşunmuştum gateron outemu dan daha iyioutemu diye bir marka galiba yanlış yazmış olabilirim mizarda switch olarak gateron markasını kullanıyor
tamam o zaman mizar alın ama keycaps ve kabloyu kesinlekle değiştirin Not:2.el alacaksanız.Bu sebebten dolayi mizar daha iyi olur diye duşunmuştum gateron outemu dan daha iyi
Sen olsan hangisini alirsintamam o zaman mizar alın ama keycaps ve kabloyu kesinlekle değiştirin Not:2.el alacaksanız.
mizarSen olsan hangisini alirsin
Rk61 buldum ama triple modek olmadiği için önermemişler triple mode nedir hocam
bende şuan beyaz yellow switch mizar mz60 var 2. el de satıyorumGamepower klavye kullandım hep sorun çıkardı
Dediğim mizar mz60 modeli 2.el 1300 tl civari temizleri
Steelsteller tavsiye ediyorum bütün modelleride harika bütçen az 2500 apex3 alabilirsin 1500 TKL si var küçük boyut ama güzel ikisinide kullandım harikaMerhaba max 1600 bütçem var %60 mekanik klavye önerisi bekliyorum
Kaç tlbende şuan beyaz yellow switch mizar mz60 var 2. el de satıyorum