- Tepki
- 33
rgb aydınlatma olursa çok iyi olur
Bide membran olmazsa iyi olur
Bütçe:750tl
Bide membran olmazsa iyi olur
Bütçe:750tl
şuan elimde rampage plower k60 var bütün tuşları gidip geliyo özelliklede çok kullandığım tuşlar kronikmiş zaten alınmaz bende logitech g413 tkl se veya msi vigor gk50 low profile almayı düşünüyorum şimdi rampage kesinlikle almayın%60 Klavyeler hakkında pek bilgim yok ama bütçe artarsa Rampage Plower K60 alınabilir gibi , artmazsa aşağıda ki ürünün değerlendirmelerine bakarak alabilirsiniz. Youtube üzerinde incelemesi de var.
ZIYOULANG T60 Mekanik Klavye 62 Tuşlu NKRO RGB Arka Aydınlatma Type-C USB Kablolu Su Geçirmez ABS Tuşlu UK Düzeni PC Oyun Klavyesi İncelemeleri - Banggood Türkiye Çevrimiçi Alışveriş
En iyi ZIYOULANG T60 Mekanik Klavye 62 Tuşlu NKRO RGB Arka Aydınlatma Type-C USB Kablolu Su Geçirmez ABS Tuşlu UK Düzeni PC Oyun Klavyesi'yi garantili en düşük fiyata satın alın. Banggood.com'da en iyi fırsatları alıntr.banggood.com
Bir kaç yerde önerildiğini görmüştüm demek ki alınmazmış teşekkürler.şuan elimde rampage plower k60 var bütün tuşları gidip geliyo özelliklede çok kullandığım tuşlar kronikmiş zaten alınmaz bende logitech g413 tkl se veya msi vigor gk50 low profile almayı düşünüyorum şimdi rampage kesinlikle almayın