Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?Lisanson güvenilir win10 pro ve win11 pro aldım WhatsApp destekten ulaşıyorlar kaliteli bir firma
![]()
Microsoft Yayınları Windows 11 Professional Bi - PttAVM.com - 2025
Microsoft Yayınları Windows 11 Professional Bireysel Dijital Lisans Microsoft Yayınları Windows 11 Professional Bireysel Dijital Lisans - 2025www.pttavm.com
Kanka bu kadar ucuz fiyata almam bi sıkıntı yaşatır mı?knk win 10 yükle 11 yükselt sonra ücertsiz yükseliyo keyinde win 10 için daha ucuza alırsın
w10 keyleri w11'e de oluyor.knk win 10 yükle 11 yükselt sonra ücertsiz yükseliyo keyinde win 10 için daha ucuza alırsın
Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
bu fiyatlar keyler için normal fiyatlar zaten vergisiz olduğu için hem çok kasmaya gerek yok yani 25tl gibi komik bir fiyata ben 2 defa aldım sorun çıkmadı çıkarsa da zaten pttawmden aldığın için iade istersinKanka bu kadar ucuz fiyata almam bi sıkıntı yaşatır mı?
attığım sitedekiler tek kullanımlık diye biliyorum direk 11 pro al geçince aktifleştirirsinEkli dosyayı görüntüle 18012
Anarkart değişimi sonrası Microsoft'un verdiği orijinal win 10 lisansım gitti. Cihaz değişimi yaptım falan dedim onayladım ama lisans gelmedi. Üstelik 3 hakkım vardı. Bende eski sistemi silince microsoft sitesinden lisans tamamen gitti. Şimdi geri getiremiyorumBir çok yöntem denedim.
Önerdiğiniz siteden win 10 pro alsam win11'e yükseltme yapabilirim değil mi? Eğer olur derseniz direkt alacağım. Birde format attığımda sorun olmaz değil mi anakart değişimi yapana kadar?
Lisansınız microsoft hesabınıza bağlı mıydı? son kasamı topladığımda laptop da olan keyi deneme amacıyla girdiğimde, tebrikler hesabınızda bağlantılı lisans kullandınız deyip gibi bir mesaj verip lisansı onaylamıştı.Ekli dosyayı görüntüle 18012
Anarkart değişimi sonrası Microsoft'un verdiği orijinal win 10 lisansım gitti. Cihaz değişimi yaptım falan dedim onayladım ama lisans gelmedi. Üstelik 3 hakkım vardı. Bende eski sistemi silince microsoft sitesinden lisans tamamen gitti. Şimdi geri getiremiyorumBir çok yöntem denedim.
Önerdiğiniz siteden win 10 pro alsam win11'e yükseltme yapabilirim değil mi? Eğer olur derseniz direkt alacağım. Birde format attığımda sorun olmaz değil mi anakart değişimi yapana kadar?
Bende lisans keyi yoktu direkt Microsoft hesabıma tanımlamıştı. Haliyle elimde key yokpttavm ve lazımbana dan almıştım bir ara, lisans alırken mutlaka telefon aktivasyon olup olmadığını sor, telefon aktivasyonlu ise uzak dur, formattan sonra key uçuyor.
Lisansınız microsoft hesabınıza bağlı mıydı? son kasamı topladığımda laptop da olan keyi deneme amacıyla girdiğimde, tebrikler hesabınızda bağlantılı lisans kullandınız deyip gibi bir mesaj verip lisansı onaylamıştı.
Belki de enterprise lisans olduğu için onayladı.
Ekli dosyayı görüntüle 18022
"telefon aktivasyon olup olmadığını sor" telefon aktivasyonlu değilse istediğim kadar format atabilirim yani? Her seferinde key'i girmeme gerek var mı yoksa Microsoft hesabıma tanımlanıyor mu?pttavm ve lazımbana dan almıştım bir ara, lisans alırken mutlaka telefon aktivasyon olup olmadığını sor, telefon aktivasyonlu ise uzak dur, formattan sonra key uçuyor.
Lisansınız microsoft hesabınıza bağlı mıydı? son kasamı topladığımda laptop da olan keyi deneme amacıyla girdiğimde, tebrikler hesabınızda bağlantılı lisans kullandınız deyip gibi bir mesaj verip lisansı onaylamıştı.
Belki de enterprise lisans olduğu için onayladı.
Ekli dosyayı görüntüle 18022
Sıfırdan key almadıysanız, cihazınız ile gelen lisans o cihazda kullanılabilir ancak.Bende lisans keyi yoktu direkt Microsoft hesabıma tanımlamıştı. Haliyle elimde key yok
"telefon aktivasyon olup olmadığını sor" telefon aktivasyonlu değilse istediğim kadar format atabilirim yani? Her seferinde key'i girmeme gerek var mı yoksa Microsoft hesabıma tanımlanıyor mu?
Microsoft benim hesabıma tanımladı Windows 10 ilk çıktığında. Direkt microsoft hesabıma tanımlıydı. Key falan satın almadım veya cihazla gelmedi. Microsoft verdi.Sıfırdan key almadıysanız, cihazınız ile gelen lisans o cihazda kullanılabilir ancak.
Aldığın lisans telefon aktivasyonlu ise format attığında satın aldığın lisansı kullanamazsın.
Soru cevaplandığında maile geliyor cevap.Soru sordum ama pptavm'de sorduğum sorular kısmı yok. Haliyle göremiyorum sorduğum soruyu. Cevap verdiklerinde mail'e cevap gelecek mi onu da bilmiyorum. Saçma bir sistemleri var.
1-) https://www.pttavm.com/windows-10-pro-orjinal-lisans-anahtari-p-405141747
bu üründe;
"Ürünler tek Pc içindir, süresiz kullanabilirsiniz. Windows lisans anahtarı Microsoft dijital hesabınıza kaydolur, formattan sonra otomatik olarak etkinleşir. Keyi etkinleştirmeden önce Microsoft hesabınızda oturum açın yeterli. Farklı bir Microsoft hesabına keyi taşıyamazsınız." böyle bir açıklama var. Yani istediğim kadar format atabilirim demek değil mi? Format attığımda gitmiyor key. Birde format atmadan etkinleştirme var mı onunla alakalı bir bilgi de verilmemiş. Sıfırdan format atmak istemiyorum o kadar şey kurdum. Bunu nasıl anlayabilirim?
2-) https://www.pttavm.com/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari-p-384073190
bunda ise;
"Ömür boyu Lisanslı Bireysel Windows 10 Pro Key Anında Teslimat ve windows üzerinden girebilirsiniz" yazıyor. İstediğim kadar format atabiliyorum galiba?
Adam akıllı soru sistemi olsa pttavm'de sorun olmayacakta işte![]()
Anladım sizi hocam, bu tanımlama tek kullanımlık key içindir, bu keyi başka yerde kullanamazsın.Microsoft benim hesabıma tanımladı Windows 10 ilk çıktığında. Direkt microsoft hesabıma tanımlıydı. Key falan satın almadım veya cihazla gelmedi. Microsoft verdi.