Bütçe artırırsan bunu al.5600x soğutuyor.5 5600 işlemci kullanıyorum , stok fan yeterli gelmiyor o yüzden değişme kararı aldım. Şuan aklımda se214xt almak var lakin bundan daha iyisi varmıdır? Varsa eğer bütçeyi aşabilirim.
Bütçe: 600 - 1000
Anakart : Biostar B550MH
Buda aklımdaydı eğer yükseltebilirsem bunu alacağım ama anakarta uyumludur değilmi?Bütçe artırırsan bunu al.5600x soğutuyor.
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart konusunda sorun olmaz zaten. Stok fan gibi CPU Fan kısmına takıyorsunuz o kadar.Buda aklımdaydı eğer yükseltebilirsem bunu alacağım ama anakarta uyumludur değilmi?
aklıma gelmişken sorayım bu soğutucunun ram yüksekliğine göre ayarlanış mekanizması falan var mı ona göre bende almayı düşünüyordumAnakart konusunda sorun olmaz zaten. Stok fan gibi CPU Fan kısmına takıyorsunuz o kadar.
Hocam birde bu anakartta RGB desteği yoktur değilmi?Anakart konusunda sorun olmaz zaten. Stok fan gibi CPU Fan kısmına takıyorsunuz o kadar.
Üstünde bunla alakalı giriş yok diye biliyorum.Hocam birde bu anakartta RGB desteği yoktur değilmi?
Emin değilim ama genelde ayarlanabiliyor.aklıma gelmişken sorayım bu soğutucunun ram yüksekliğine göre ayarlanış mekanizması falan var mı ona göre bende almayı düşünüyordum
Bende baktımda bulamadım yinede sormak istedim , teşekkürlerÜstünde bunla alakalı giriş yok diye biliyorum.