alacabilicen en iyi kullaklık mikrofonu ve ses efsaneBütçe açıklamada yazıyor, bilgisayarım için bir kulaklık arıyorum.
hayır bualacabilicen en iyi kullaklık mikrofonu ve ses efsane
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
marka nasıl bir marka ilk defa duydumhayır bu
Sharkoon B2 Stereo 7.1 Surround Gaming Kulaklık
kampanyalı Sharkoon B2 Stereo 7.1 Surround Gaming Kulaklık özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sanalmarketim.com
ekledim listene başka önerin varmıdır ?alacabilicen en iyi kullaklık mikrofonu ve ses efsane
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
marka nasıl bir marka ilk defa duydum
markayı ilk defa duyuyorumhayır bu
Sharkoon B2 Stereo 7.1 Surround Gaming Kulaklık
kampanyalı Sharkoon B2 Stereo 7.1 Surround Gaming Kulaklık özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sanalmarketim.com
bendemarkayı ilk defa duyuyorum
güzel ama mikrofonu pekte iyi değilBuda tercih edebilir;
![]()
SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.768,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uygulaması ile daha iyi hale getirilebiliyor ben şahsen rampage kullanıyorum uygulama sağolsun şuan mikrofon iyi.güzel ama mikrofonu pekte iyi değil
mikrofonun katlanması ve kablosunun cıkması güzel bozulursa direk yenisini alıp takabiliriz ama rizer blackshark mikrofonu daha iyi geldiUygulaması ile daha iyi hale getirilebiliyor ben şahsen rampage kullanıyorum uygulama sağolsun şuan mikrofon iyi.
Bunu alacak kişi incelemelerini izleyip tercih etmesi gerekiyor çünkü önerilen kulaklıklar birbirine yakın olan performansları var bence.mikrofonun katlanması ve kablosunun cıkması güzel bozulursa direk yenisini alıp takabiliriz ama rizer blackshark mikrofonu daha iyi geldi
peki sizce hangisi alınmalı bende alacam ?Bunu alacak kişi incelemelerini izleyip tercih etmesi gerekiyor çünkü önerilen kulaklıklar birbirine yakın olan performansları var bence.
Ben nova 1 seçerdim çünkü yakın zamanda kendim de alacağım bence uygulaması onu daha iyi yapıyor.peki sizce hangisi alınmalı bende alacam ?
memnun musun hocamben kullanıyorum sharkoon b2 yı. böyle bısey yok..
sıtedekı yorumda benım.
ekledim listeyeBuda tercih edebilir;
![]()
SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.768,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bende galiba bunu alacammemnun musun hocam
ekledim listeye
asiri memnunum zaten bende cok arastırıp aldım.mıkrofonu cok ıyı boyle bi mikrofon yok. karsıya cok temiz ses veriyor. hires desteğiyle muzık dınlerken de cok kalıtelı ses alıyorum. oyunlarda ses kasmaya vs bısey dememe hic gerek yok zaten.memnun musun hocam
ekledim listeye
dakıka 7.20 den ıtıbaren her dediğine ımzamı atartım