Selamlar, gaming kulaklığım bozuldu yeni bir tane almak istiyorum internette çok dolaştım herkes farklı bir şey diyor ben de ilk olarak size danışayım dedim. Bütçem 700 liraya kadar ve oyuncu kulaklığı arıyorum bir öneriniz var mıdır
bunlara bakabilirisnizSelamlar, gaming kulaklığım bozuldu yeni bir tane almak istiyorum internette çok dolaştım herkes farklı bir şey diyor ben de ilk olarak size danışayım dedim. Bütçem 700 liraya kadar ve oyuncu kulaklığı arıyorum bir öneriniz var mıdır
bütçe artarsa bide bunu önerebilirimSelamlar, gaming kulaklığım bozuldu yeni bir tane almak istiyorum internette çok dolaştım herkes farklı bir şey diyor ben de ilk olarak size danışayım dedim. Bütçem 700 liraya kadar ve oyuncu kulaklığı arıyorum bir öneriniz var mıdır
ben kizaru kullandım iyi diyebilirim bid ebas özelliği çok iyi ama razer krakende iyidirHocam mihawk kulaklığım 2 yılın ardından kablosu soyuldu ve koptu onun haricinde çok memnundum Kizaru mihawktan iyi midir sizce almalı mıyım? Medusa falan istemiyorum daha farklı öneri var mıdır? Bazıları ch321 diyor bazıları hyperx cloud stinger core diyor fikriniz nedir
Razer tercih ederim.Teşekkür ederim önerileriniz için peki sizce kraken mi yoksa kizaru mu
Bu kulaklıklar arasında bunu mu önerirsiniz sizce nasıl artıları eksileri+30 ₺ koyarsan aşağıdakini öneririm.
![]()
MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Açıkçası GamePower önermem.Bu kulaklıklar arasında bunu mu önerirsiniz sizce nasıl artıları eksileri
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim hyperx cloud stinger core için bir fikriniz var mıdırAçıkçası GamePower önermem.
Razer ve MSI arasında seçim yapacak olursam MSI seçerdim nedenleri;
Çoğu şey nerdeyse aynı diyebilirim ama MSI'da bağlantı girişi USB.USB olması benim için çok önemli Jak girişlerde hep sesin uçaklı ve cızırtı ile karşılaştım.
İnternette incelemelerini izleyip tercih edebilirsiniz.
Dediğim için ben kendim için seçiyorum USB olması benim için önemli o yüzden incelemelerini izleyip alın.
Hocam yıllanmış olması negatif anlamda bir durum ortaya koyar mı çünkü cidden araştırdığımda kulaklığın 6 yıl önce çıktığını gördüm bu yeni nesil kulaklıklarla arasında bir dezavantaj oluşturur mu yoksa önemsiz mi bu çıkış tarihiRazeri kullandım. 2-3 ayda kablosu içten kırıldı. Sürekli kablosu dolanan bir model.
Çağdaşın paylaşmış olduğu Msi ürünü kasa yapısı olarak artık yıllanmış ve kendini kanıtlamış bir kasa. Çağdaş özellikleri aynı demiş, öyleyse Msi kulaklıkta tercih edilebilir.
hocam pardon ama gamepowerın kulaklarını asla önermiyorum neredeyse tüm modellerini kullandım hem mik hemde seste dipses mevcut ve arkadaşlarınızla uçakta gibi konuşmak istiyorsunuz buyurun gamepower kulaklık alınbunlara bakabilirisniz
![]()
Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.hepsiburada.com/gamepower-mihawk-7-1-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-siyah-p-HBV00000RG64S
![]()
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.278,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Selamlar, gaming kulaklığım bozuldu yeni bir tane almak istiyorum internette çok dolaştım herkes farklı bir şey diyor ben de ilk olarak size danışayım dedim. Bütçem 700 liraya kadar ve oyuncu kulaklığı arıyorum bir öneriniz var mıdır
Sürücülerinin kalitesi hakkında pek bilgim yok maalesef. Sürücüleri kaliteliyse sorun olmaz. Yıllanmış kasa yapısından kastım kronik sorun bazlıydı. Kulaklık konusunda çok bilgim olmadığı için performans farkı hakkında bilgi veremeyeceğim maalesef.Hocam yıllanmış olması negatif anlamda bir durum ortaya koyar mı çünkü cidden araştırdığımda kulaklığın 6 yıl önce çıktığını gördüm bu yeni nesil kulaklıklarla arasında bir dezavantaj oluşturur mu yoksa önemsiz mi bu çıkış tarihi