600-700 tl gaming kulaklık önerisi

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar, gaming kulaklığım bozuldu yeni bir tane almak istiyorum internette çok dolaştım herkes farklı bir şey diyor ben de ilk olarak size danışayım dedim. Bütçem 700 liraya kadar ve oyuncu kulaklığı arıyorum bir öneriniz var mıdır

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Selamlar, gaming kulaklığım bozuldu yeni bir tane almak istiyorum internette çok dolaştım herkes farklı bir şey diyor ben de ilk olarak size danışayım dedim. Bütçem 700 liraya kadar ve oyuncu kulaklığı arıyorum bir öneriniz var mıdır
bunlara bakabilirisniz

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam mihawk kulaklığım 2 yılın ardından kablosu soyuldu ve koptu onun haricinde çok memnundum Kizaru mihawktan iyi midir sizce almalı mıyım? Medusa falan istemiyorum daha farklı öneri var mıdır? Bazıları ch321 diyor bazıları hyperx cloud stinger core diyor fikriniz nedir

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hocam mihawk kulaklığım 2 yılın ardından kablosu soyuldu ve koptu onun haricinde çok memnundum Kizaru mihawktan iyi midir sizce almalı mıyım? Medusa falan istemiyorum daha farklı öneri var mıdır? Bazıları ch321 diyor bazıları hyperx cloud stinger core diyor fikriniz nedir
ben kizaru kullandım iyi diyebilirim bid ebas özelliği çok iyi ama razer krakende iyidir

KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkür ederim önerileriniz için peki sizce kraken mi yoksa kizaru mu

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
+30 ₺ koyarsan aşağıdakini öneririm.
Bu kulaklıklar arasında bunu mu önerirsiniz sizce nasıl artıları eksileri

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bu kulaklıklar arasında bunu mu önerirsiniz sizce nasıl artıları eksileri
Açıkçası GamePower önermem.
Razer ve MSI arasında seçim yapacak olursam MSI seçerdim nedenleri;
Çoğu şey nerdeyse aynı diyebilirim ama MSI'da bağlantı girişi USB.USB olması benim için çok önemli Jak girişlerde hep sesin uçaklı ve cızırtı ile karşılaştım.

İnternette incelemelerini izleyip tercih edebilirsiniz.
Dediğim için ben kendim için seçiyorum USB olması benim için önemli o yüzden incelemelerini izleyip alın.

KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Açıkçası GamePower önermem.
Razer ve MSI arasında seçim yapacak olursam MSI seçerdim nedenleri;
Çoğu şey nerdeyse aynı diyebilirim ama MSI'da bağlantı girişi USB.USB olması benim için çok önemli Jak girişlerde hep sesin uçaklı ve cızırtı ile karşılaştım.

İnternette incelemelerini izleyip tercih edebilirsiniz.
Dediğim için ben kendim için seçiyorum USB olması benim için önemli o yüzden incelemelerini izleyip alın.
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim hyperx cloud stinger core için bir fikriniz var mıdır

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
hyperx cloud stinger core gibi kulaklıklar çok çabuk kırılıyor ben 2 kere kırdığım için biliyorum kulaklık olarak güzel ama üst kısmı kırılması durumunda ben bantlayarak çözmüştüm yenisini alana kadar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Razeri kullandım. 2-3 ayda kablosu içten kırıldı. Sürekli kablosu dolanan bir model.

Çağdaşın paylaşmış olduğu Msi ürünü kasa yapısı olarak artık yıllanmış ve kendini kanıtlamış bir kasa. Çağdaş özellikleri aynı demiş, öyleyse Msi kulaklıkta tercih edilebilir.

KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Razeri kullandım. 2-3 ayda kablosu içten kırıldı. Sürekli kablosu dolanan bir model.

Çağdaşın paylaşmış olduğu Msi ürünü kasa yapısı olarak artık yıllanmış ve kendini kanıtlamış bir kasa. Çağdaş özellikleri aynı demiş, öyleyse Msi kulaklıkta tercih edilebilir.
Hocam yıllanmış olması negatif anlamda bir durum ortaya koyar mı çünkü cidden araştırdığımda kulaklığın 6 yıl önce çıktığını gördüm bu yeni nesil kulaklıklarla arasında bir dezavantaj oluşturur mu yoksa önemsiz mi bu çıkış tarihi

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
bunlara bakabilirisniz

hocam pardon ama gamepowerın kulaklarını asla önermiyorum neredeyse tüm modellerini kullandım hem mik hemde seste dipses mevcut ve arkadaşlarınızla uçakta gibi konuşmak istiyorsunuz buyurun gamepower kulaklık alın :D

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam yıllanmış olması negatif anlamda bir durum ortaya koyar mı çünkü cidden araştırdığımda kulaklığın 6 yıl önce çıktığını gördüm bu yeni nesil kulaklıklarla arasında bir dezavantaj oluşturur mu yoksa önemsiz mi bu çıkış tarihi
Sürücülerinin kalitesi hakkında pek bilgim yok maalesef. Sürücüleri kaliteliyse sorun olmaz. Yıllanmış kasa yapısından kastım kronik sorun bazlıydı. Kulaklık konusunda çok bilgim olmadığı için performans farkı hakkında bilgi veremeyeceğim maalesef.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Evet yıllanmış bir kulaklık ben kullandım gerçekten de iyi idi sonrasında abime verdim şuanda o kullanıyor.Şahsen Gamepower almak yerine en iyi tercih MSI.Bu arada Razer'da iyi onu da çoğu kişiye önerdim razer da alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri