600 TL Fiyat Bandında Oyun Önerisi Arıyorum

soniq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Resident Evil Village ve Witcher 3 aklımda ancak Witcher steamde 220 liraya yakınken epicde 100 tl Witcher için bu miktarlar değer mi değerse epicden mi almalıyım yoksa steamden mi? Ayrıca Resident Evil Village yerine başka bir oyun öneriniz varmı? steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198407547637/

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Resident Evil Village ve Witcher 3 aklımda ancak Witcher steamde 220 liraya yakınken epicde 100 tl Witcher için bu miktarlar değer mi değerse epicden mi almalıyım yoksa steamden mi? Ayrıca Resident Evil Village yerine başka bir oyun öneriniz varmı?
Nerede daha ucuzsa oradan almalısınız tabi ki. Witcher 220 liraya da değer 100 liraya da değer. Epic games'den witcher 3 + cyberpunk alın. 500 liraya tertemiz 2 tane oyun.

KS

soniq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Nerede daha ucuzsa oradan almalısınız tabi ki. Witcher 220 liraya da değer 100 liraya da değer. Epic games'den witcher 3 + cyberpunk alın. 500 liraya tertemiz 2 tane oyun.
cyberpunk var hocam dlcsi ile birlikte ama epicden oyun alınca sanki benim değilmiş gibi hissediyorum neden bilmiyorum.

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
cyberpunk var hocam dlcsi ile birlikte ama epicden oyun alınca sanki benim değilmiş gibi hissediyorum neden bilmiyorum.
Dünden beri steam benim değilmiş gibi hissediyorum ben de :D Steam indirimlerine bakmadım bile.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri