hocam 600tl gibi bi fiyata klavye bulamamak dehşet verici 600tlye telefon alıyorduk 10 yıl önce.Bende biraz baktım ama bu fiyatlara galiba böyle kaliteli pek bir şey yok o yüzden önerilen modeli paylaşıyorum. Bütçeyi biraz aşıyor ama belki tercih edilebilir.
Gamepower Calypso RGB Red switch
Yani orası biraz öyle. Redragon K512 vardı onu önerecektim ama mekanik değil baktım bu fiyata Gamepower dan başka seçenek yok gibi. Daha iyi bilen elbet vardır gelip paylaşır daha iyisi var ise ama ben bilmiyorum.hocam 600tl gibi bi fiyata klavye bulamamak dehşet verici 600tlye telefon alıyorduk 10 yıl önce.
Hayır illa 1500 tl mi vermemiz lazım klavyeye
Valla aslında fark etmez ama red switch sanırım tepkime süresi en hızlı olan diye tercih etmek istedim.Hocam hemen yardım edeceğim şimdi araştırıyorum illa red switch olması mı lazım yoksa herhangi biri olur mu ?
Teşekkürler hocam bide kulaklık önerir misiniz mikrofonu iyi olması lazım yayın yapacağımRed switch Öneri;
![]()
Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.138,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage Blade Plus KB-R28 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Blade Plus KB-R28 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Blade Plus KB-R28 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 678,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage KB-R105 Exhero Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R105 Exhero Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage KB-R105 Exhero Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Blue Switch Öneri;
![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
+Bu bütçede Rampage iyidir önerilen markalardan gamepower da var ama o markayı sevmiyorum o yüzden önermiyorum kendimde rampage kullanıyorum önerilen ürünlerden bir kaçı 600 ₺ fazladır bütçe arttırılabilirse diye atılmıştır önerilen klavyeleri daha ucuza bulunup alınabilir.
Bütçe belirtir misiniz ?Teşekkürler hocam bide kulaklık önerir misiniz mikrofonu iyi olması lazım yayın yapacağım
650 tlBütçe belirtir misiniz ?
Performax xetra red swich öneririm psuları gibi değil tanıdık kullanıyor bende baya kullandım güzel RGB bir klavye red swith ürüne gere bilek desteği de var.650 tl