600 Tl Klavye önerisi?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum bulamadım 600tlye kadar mekanik mümkünse red switch önerir misiniz bi sürü marka var cesaret edip alamadım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bende biraz baktım ama bu fiyatlara galiba böyle kaliteli pek bir şey yok o yüzden önerilen modeli paylaşıyorum. Bütçeyi biraz aşıyor ama belki tercih edilebilir.

Gamepower Calypso RGB Red switch

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bende biraz baktım ama bu fiyatlara galiba böyle kaliteli pek bir şey yok o yüzden önerilen modeli paylaşıyorum. Bütçeyi biraz aşıyor ama belki tercih edilebilir.

Gamepower Calypso RGB Red switch
hocam 600tl gibi bi fiyata klavye bulamamak dehşet verici 600tlye telefon alıyorduk 10 yıl önce.

Hayır illa 1500 tl mi vermemiz lazım klavyeye

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam hemen yardım edeceğim şimdi araştırıyorum illa red switch olması mı lazım yoksa herhangi biri olur mu ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
hocam 600tl gibi bi fiyata klavye bulamamak dehşet verici 600tlye telefon alıyorduk 10 yıl önce.

Hayır illa 1500 tl mi vermemiz lazım klavyeye
Yani orası biraz öyle. Redragon K512 vardı onu önerecektim ama mekanik değil baktım bu fiyata Gamepower dan başka seçenek yok gibi. Daha iyi bilen elbet vardır gelip paylaşır daha iyisi var ise ama ben bilmiyorum.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hocam hemen yardım edeceğim şimdi araştırıyorum illa red switch olması mı lazım yoksa herhangi biri olur mu ?
Valla aslında fark etmez ama red switch sanırım tepkime süresi en hızlı olan diye tercih etmek istedim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Red switch Öneri;

Blue Switch Öneri;

+Bu bütçede Rampage iyidir önerilen markalardan gamepower da var ama o markayı sevmiyorum o yüzden önermiyorum kendimde rampage kullanıyorum önerilen ürünlerden bir kaçı 600 ₺ fazladır bütçe arttırılabilirse diye atılmıştır önerilen klavyeleri daha ucuza bulunup alınabilir.

Son düzenleme:
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Red switch Öneri;

Blue Switch Öneri;

+Bu bütçede Rampage iyidir önerilen markalardan gamepower da var ama o markayı sevmiyorum o yüzden önermiyorum kendimde rampage kullanıyorum önerilen ürünlerden bir kaçı 600 ₺ fazladır bütçe arttırılabilirse diye atılmıştır önerilen klavyeleri daha ucuza bulunup alınabilir.
Teşekkürler hocam bide kulaklık önerir misiniz mikrofonu iyi olması lazım yayın yapacağım

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Kulaklık önerileri;

+Önerilen ürünlerden bir kaçı 650 ₺ fazladır bütçe arttırılabilirse diye atılmıştır önerilen Kulaklık daha ucuza bulunup alınabilir.
+Razer Kraken X USB yi alırdım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri