- Tepki
- 22
Stereo veya 7.1 Mikrofonu iyi bir kulaklık önerebilir misiniz? 2 3 ay idare etsin yeter.
James donkey 710Stereo veya 7.1 Mikrofonu iyi bir kulaklık önerebilir misiniz? 2 3 ay idare etsin yeter.
Selamlar Hocami öncelikle bu bütçey ekulaklık bulmak biraz zor james donkey ve rampage gibi markalar dışında çok bi alternatif yok gibi.
Bir arkadaşımda Rampage Favory 7.1 var gayet memnun ve bütçe dostu, uzun süredir kullanıyordu bozuldu tekrar aynısından aldı güzel kulaklık yani.
Ürün link
www.n11.com
markayı bilmediğimdn çok bir şey söyleyemiyorum hocam kusura bakmayın ancak dediğim gibi arkadşımda var önerdiğim kulaklık ben de deneyimledim ve gayet iyi 2-3 yıldır kullanıyorbunu önerenler var hocamKablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Mikrofon testlerine baktım da çok dip ses var gibi hocam.markayı bilmediğimdn çok bir şey söyleyemiyorum hocam kusura bakmayın ancak dediğim gibi arkadşımda var önerdiğim kulaklık ben de deneyimledim ve gayet iyi 2-3 yıldır kullanıyor