600 TL Kulaklık Önerisi

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Stereo veya 7.1 Mikrofonu iyi bir kulaklık önerebilir misiniz? 2 3 ay idare etsin yeter.

gamerskingx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rampage RM-K27 alabilirsin 2 senedir kullanıyorum çok güzel sadece mikrofonu biraz kısa

KS

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Ben bunlara baktım.

hhuseyin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Selamlar Hocami öncelikle bu bütçey ekulaklık bulmak biraz zor james donkey ve rampage gibi markalar dışında çok bi alternatif yok gibi.

Bir arkadaşımda Rampage Favory 7.1 var gayet memnun ve bütçe dostu, uzun süredir kullanıyordu bozuldu tekrar aynısından aldı güzel kulaklık yani.

Ürün link

KS

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Selamlar Hocami öncelikle bu bütçey ekulaklık bulmak biraz zor james donkey ve rampage gibi markalar dışında çok bi alternatif yok gibi.

Bir arkadaşımda Rampage Favory 7.1 var gayet memnun ve bütçe dostu, uzun süredir kullanıyordu bozuldu tekrar aynısından aldı güzel kulaklık yani.

Ürün link
bunu önerenler var hocam

hhuseyin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
bunu önerenler var hocam
markayı bilmediğimdn çok bir şey söyleyemiyorum hocam kusura bakmayın ancak dediğim gibi arkadşımda var önerdiğim kulaklık ben de deneyimledim ve gayet iyi 2-3 yıldır kullanıyor

KS

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
markayı bilmediğimdn çok bir şey söyleyemiyorum hocam kusura bakmayın ancak dediğim gibi arkadşımda var önerdiğim kulaklık ben de deneyimledim ve gayet iyi 2-3 yıldır kullanıyor
Mikrofon testlerine baktım da çok dip ses var gibi hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri