Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AOC GK500 Outemu Red Switch - 620 TL - Piyasada baktım neredeyse hiç adam gibi ürün yok bu bütçeye. Bu ürünü kaçırmayın. Kaçırırsanız çin menşei fason üretim yapan markalardan ürünler önermek zorunda kalacağım.
Tavsiyeniz icin teşekkürler bu site güvenilir midir bir de monster pusat k3 pro red switch önerir misiniz ? Brown switch olarakta inca ikg-451 empousa var onun hakkinda bilginiz var mı alinabilir mi?
Bilmediğim ve piyasada bilinmedik bir mağazadan ürün önerisi yapmam. İtopya, incehesap vb. siteler kadar güvenilirdir. Monster üründen daha iyi bir ürün bu önerdiğim AOC ürünü. Ancak ürünü kaçırırsanız İNCA yerine MONSTER seçin. İNCA markasını konuşmuyorum ki size "Çin menşei fason üretim yapan markalardan ürünler önermek zorunda kalacağım." şöyle bir cümle kurmuştum.
Ah geçen gün 199TL Red Switch Philips Momentum SPK8614 klavye satıldı. Baya da hızlı bitti stokları. Keşke biraz daha erken fark etseydim atardım linkini..