Çözüldü 600 TL'ye kadar klavye önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar, selam. 600 TL civarı bütçem var klavye almak istiyorum, fazla geciktirmeden çünkü fiyatlar oynak. Ne almalıyım? Ben birkaç tane buldum altta bırakacağım. Driver desteği bulunursa iyi olur önereceğiniz klavyelerde.

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Mekanik klavye Hem Blue Hem Red seçeneği var araştırıp alabilirsiniz;

Membran Klavye;

Bilek destekli Klavye;

+Satıcılar hakkında bir bilgim yok o yüzden güvenilir yerlerden araştırıp alabilirsiniz sadece öneri için link atıyorum.

KS

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Mekanik klavye Hem Blue Hem Red seçeneği var araştırıp alabilirsiniz;

Membran Klavye;

Bilek destekli Klavye;

+Satıcılar hakkında bir bilgim yok o yüzden güvenilir yerlerden araştırıp alabilirsiniz sadece öneri için link atıyorum.
driver desteği bulunanlar klavyeler mi?

KS

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
MSI'ın siparişini verdim, eğer unutmazsam buraya kullanım deneyimi mi iletirim.
Yaklaşık 4-5 gün oldu elime ulaşalı, Amazon'dan aldım ve kullanıyorum. Klavye genel olarak güzel, programı üzerinden özelleştirme yapabiliyorsunuz. Sesi aşırı rahatsız etmiyor zaten çoğu kişi kulaklıkla kullandığı için duymaz bile, hoş bir sese sahip. Tuşlar gayet yumuşak güzel hissiyat veriyor. Mouse ise ele tam oturuyor eccük küçük ama gayet yeterli, aynı şekilde de onu da programı üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. FPS oyunlarında performansı bayağı iyi akıcılığı vs. Bu kısa deneyimimin üzerine size öneririm lâkin indirimleri takip etmeniz gerekiyor. Şu an 700 TL civarında geziniyor fiyatı. İyi forumlar PC Hocası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri