Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana 6000 Tl Bütçeli Sistem Lazım Fakat Monitör'de olacak içinde hatta kulaklık maus bile olabilir. Günümüzde dolar kuru çok uçtu biliyorum ama bu karantina günlerinden sıkıldım
XFX markası AMD markasının en büyük üreticilerinden birisidir. Marka amerikan şirketidir çok eskiden beri var olan bir firma. Ülkemizde eskiden vardı bazı kartları ama yeniden inceheap distribütörlüğü ile satışta. Kaliteli bir markadır içiniz rahat olsun ki RX 5600 XT kartıda RTX 2060 performansı veren bir kart o konudada içiniz rahat olsun.
RX 5600 XT öneriyorum RTX 2060 performansı veren bir kart siz 1650 Super öneriyorsunuz. İki kartın kıyaslaması bile saçma olur. 8 GB RAM üstelik hem ekran kartı düşük olduğu için FPS kaybı olacak hemde tek RAM olduğundan FPS kaybı olacak. 8 GB RAM + SSD eklemesi ile 5K civarına geliyor yinede toparlanmış sayılmıyor.