Fiyat/Performans 6000₺'Ye Kadar 27 Inç Monitör Önerisi

Windows 95

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Herkese selamlar, Yaklaşık 1 haftadır güzel bir monitör arayışındayım fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Facebook'ta bakıyordum fakat çoğu fahiş fiyatçı olduğu için sıfır ürün almaya karar verdim. Bütçem 6000 lira. Özellik olarak 27 inç, 1080p ve en az 165 Hz olacak. Şu an aklımda AOC'un şu monitörü var: https://www.n11.com/urun/aoc-27-27g...st-ips-fhd-gaming-monitor-olu-pixel-108389124

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
AOC 27G4X kullanıyorum 1 sene den fazla oldu. Memnunum şahsen. 27" için 2k öneriyorlar fakat ekrana yaklaşman lazım pixel sayman için. Senin yazdığın monitör ile aralarında ne kadar fark var bilmiyorum tabi fakat modeller çok benzer diye yazayım dedim. Bir de FP bir monitör arayışındasın o sebeple çok araştırma al gitsin. İlerde satar yenisini alırsın zaten

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438

KS

Windows 95

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
AOC 27G4X kullanıyorum 1 sene den fazla oldu. Memnunum şahsen. 27" için 2k öneriyorlar fakat ekrana yaklaşman lazım pixel sayman için. Senin yazdığın monitör ile aralarında ne kadar fark var bilmiyorum tabi fakat modeller çok benzer diye yazayım dedim. Bir de FP bir monitör arayışındasın o sebeple çok araştırma al gitsin. İlerde satar yenisini alırsın zaten
2K ekran kartım kaldırmayacağı için almadım yoksa 2K tercihimdir

Fazla seçenek kararsız bırakıyor

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
2K ekran kartım kaldırmayacağı için almadım yoksa 2K tercihimdir

Fazla seçenek kararsız bırakıyor
yazdığım monitör de 1080p zaten. Kafan karışmasın aklına yatanı al, arızalı gelmezse zaten beğenmeme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Ekran var bakıyorsun oyun açıyorsun falan. Ben de başta baya araştırıyordum da fiyat aralığı yüksek olmayınca monitörler genel olarak çok da gözle görülür bir fark sunmuyor.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
yazdığım monitör de 1080p zaten. Kafan karışmasın aklına yatanı al, arızalı gelmezse zaten beğenmeme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Ekran var bakıyorsun oyun açıyorsun falan. Ben de başta baya araştırıyordum da fiyat aralığı yüksek olmayınca monitörler genel olarak çok da gözle görülür bir fark sunmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri