Soru 600000Tl Bütçe Ile Ötv Muafiyetli Araç Önerisi

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Sorum başlıktaki gibi. Sedan düşünüyoruz önerilere açığız.

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
138
Fiat Egea giriş paketi bütçenize yakın engelli indirimi ile 670 bin civarı oluyor. Manuel vites. 1.6 dizel 130 bg olan modelini baz aldım şahsi düşüncem 1.4 fire atmosferik benzinli motoru tavsiye edilmiyor çok zorda kalmadıkça.

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Fiat Egea giriş paketi bütçenize yakın engelli indirimi ile 670 bin civarı oluyor. Manuel vites. 1.6 dizel 130 bg olan modelini baz aldım şahsi düşüncem 1.4 fire atmosferik benzinli motoru tavsiye edilmiyor çok zorda kalmadıkça.
Hocam fiata sordum egea lounge 670.000e gelir dedi urban ise 620.000 dedi

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
1,6 Dizel motorlu seçeneği için ise alınabilir tabi-ki otomatik versiyonu olsa çok güzel olurdu
Hocam bütçeyi 70.000 daha artırmayı düşünüyorum. Ev falanda aldım ödemem çok uygun yollu 70.000 ödemesi esnek bi sistem varmı.

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
138
Bazı bankalar yeni müşterilere 0 faizli 3 ay taksitli 15-20 bin tl veriyor belki o şekilde toplanabilir ama ödeme esnekliği olmaz tabi yüksek faiz olduğu için en azından faizsiz kredi bulmuş olursun

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
650 000 TL civarında Honda City 1.5 Elgance alınabilir.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Egea lounge daha iyi değilmi hocam iç donanım olarak honda dan
İç donanımda daha iyi Honda zaten o modele göre çok boş sağlamlık ve uzun kullanma konusu tartışılır. Egea yı uzun süredir kullananlara sormak lazım.

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
İç donanımda daha iyi Honda zaten o modele göre çok boş sağlamlık ve uzun kullanma konusu tartışılır. Egea yı uzun süredir kullananlara sormak lazım.
hocam cümleyi anlamadım honda içinmi dediniz uzun kullanım olayı tartışılır diye.

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
gönderdiğiniz honda iç donanım bakımından çokmu boş hocam peki

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
gönderdiğiniz honda iç donanım bakımından çokmu boş hocam peki
Kullanıcıdan kullanıcaya değişir bana göre Hondanın en dolu paketi bile boş ama ortalama bir aileyi baz alırsak Honda iş görür. Egea nın yanında boş kalıyor tabiki siz yine de bi chatgpt ile karşılaştırın iki mode li de.

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Kullanıcıdan kullanıcaya değişir bana göre Hondanın en dolu paketi bile boş ama ortalama bir aileyi baz alırsak Honda iş görür. Egea nın yanında boş kalıyor tabiki siz yine de bi chatgpt ile karşılaştırın iki mode li de.

Sonuç: Hangisi Mantıklı?​

• Fiyat açısından: Honda City Elegance, 645.333 TL ile Fiat Egea Lounge’dan (~27 bin TL daha uygun) daha avantajlı görünüyor.
  • Donanım ve vites tercihi açısından:
    • Fiat Egea, manuel vitesli bir seçenek ve daha geniş iç hacmiyle aile kullanımına uygun.
    • Honda City ise otomatik vites, daha güçlü motor ve şık iç-dış tasarımıyla şehir içi kullanımda daha pratik bir seçenek.
  • Servis maliyetleri: Fiat daha ekonomik parça ve servis avantajı sunarken, Honda’da fiyatlar biraz daha yüksek olabilir.

Önerim​

Eğer senin için otomatik vites konforu ve daha uygun fiyat öncelikliyse:
Honda City Elegance mantıklı bir tercih olur.

Eğer manuel vites, geniş iç hacim ve uygun servis maliyetleri öne çıkıyorsa:
Fiat Egea Lounge daha güvenli ve ekonomik bir seçimdir.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Egea birazdaha ekonomik geniş vs olabilir ama. Şahsi fikrim Japon otomobilleri özellikle Honda motor ve uzun kullanım bakımından her zaman daha iyi.

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Egea birazdaha ekonomik geniş vs olabilir ama. Şahsi fikrim Japon otomobilleri özellikle Honda motor ve uzun kullanım bakımından her zaman daha iyi.
Hocam bide ben manuel alışkınım otomatik zorlamaz demi beni sol ayak konusunda çok alışığım debriyaja alışmam uzun sürermi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Hocam bide ben manuel alışkınım otomatik zorlamaz demi beni sol ayak konusunda çok alışığım debriyaja alışmam uzun sürermi
Otomatik alırsanız otomatik vitesi herkes çift ayak kullanamaz zaten firen ve gaz pedalını karıştırırsınız. Otomatik vites araba tek ayakla kullanılır yani sol ayağı kenara atıp kullanırsınız. Otomatiğe hemen alışırsınız ama uzun süre otomatik kullandıktan sonra manuel de biraz karışıklık yaşayabilirsiniz :D

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Otomatik alırsanız otomatik vitesi herkes çift ayak kullanamaz zaten firen ve gaz pedalını karıştırırsınız. Otomatik vites araba tek ayakla kullanılır yani sol ayağı kenara atıp kullanırsınız. Otomatiğe hemen alışırsınız ama uzun süre otomatik kullandıktan sonra manuel de biraz karışıklık yaşayabilirsiniz :D
Bnende ondan tırslıyorum hocam alığım debriyaj olayına falan .d

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
bide hocam size bişi sorcam ek masraflar için bilgisayarıda satmak istiyorum bikaç parçayı değişip komple bana bi fiyat deme imkanınız varmı siz bilgisayardan da anlıyorsunuz çünkü

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
bide hocam size bişi sorcam ek masraflar için bilgisayarıda satmak istiyorum bikaç parçayı değişip komple bana bi fiyat deme imkanınız varmı siz bilgisayardan da anlıyorsunuz çünkü
O konuyu ayrı bir konu oluşturup açarsanız forumdaki herkes görüşlerini bildirir daha mantıklı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri