Hocam fiata sordum egea lounge 670.000e gelir dedi urban ise 620.000 dediFiat Egea giriş paketi bütçenize yakın engelli indirimi ile 670 bin civarı oluyor. Manuel vites. 1.6 dizel 130 bg olan modelini baz aldım şahsi düşüncem 1.4 fire atmosferik benzinli motoru tavsiye edilmiyor çok zorda kalmadıkça.
Hocam bütçeyi 70.000 daha artırmayı düşünüyorum. Ev falanda aldım ödemem çok uygun yollu 70.000 ödemesi esnek bi sistem varmı.1,6 Dizel motorlu seçeneği için ise alınabilir tabi-ki otomatik versiyonu olsa çok güzel olurdu
Egea lounge daha iyi değilmi hocam iç donanım olarak honda dan650 000 TL civarında Honda City 1.5 Elgance alınabilir.
İç donanımda daha iyi Honda zaten o modele göre çok boş sağlamlık ve uzun kullanma konusu tartışılır. Egea yı uzun süredir kullananlara sormak lazım.Egea lounge daha iyi değilmi hocam iç donanım olarak honda dan
hocam cümleyi anlamadım honda içinmi dediniz uzun kullanım olayı tartışılır diye.İç donanımda daha iyi Honda zaten o modele göre çok boş sağlamlık ve uzun kullanma konusu tartışılır. Egea yı uzun süredir kullananlara sormak lazım.
Elimizde Honda City var eze eze kullanıyoruz 2 yıldır sorun yok. Egea için söyledim uzun kullanım ve sağlamlık durumlarını.hocam cümleyi anlamadım honda içinmi dediniz uzun kullanım olayı tartışılır diye.
Kullanıcıdan kullanıcaya değişir bana göre Hondanın en dolu paketi bile boş ama ortalama bir aileyi baz alırsak Honda iş görür. Egea nın yanında boş kalıyor tabiki siz yine de bi chatgpt ile karşılaştırın iki mode li de.gönderdiğiniz honda iç donanım bakımından çokmu boş hocam peki
Kullanıcıdan kullanıcaya değişir bana göre Hondanın en dolu paketi bile boş ama ortalama bir aileyi baz alırsak Honda iş görür. Egea nın yanında boş kalıyor tabiki siz yine de bi chatgpt ile karşılaştırın iki mode li de.
Sıfır Araba | Arabamyeni.com
Türkiye'nin en büyük sıfır araba sitesi. Güncel araç fiyatları, resimleri, donanım paketleri ve daha bir çok araç karşılaştırma seçeneği ile tüm araçlar tek bir sitede.arabamyeni.com
Hocam bide ben manuel alışkınım otomatik zorlamaz demi beni sol ayak konusunda çok alışığım debriyaja alışmam uzun sürermiEgea birazdaha ekonomik geniş vs olabilir ama. Şahsi fikrim Japon otomobilleri özellikle Honda motor ve uzun kullanım bakımından her zaman daha iyi.
Otomatik alırsanız otomatik vitesi herkes çift ayak kullanamaz zaten firen ve gaz pedalını karıştırırsınız. Otomatik vites araba tek ayakla kullanılır yani sol ayağı kenara atıp kullanırsınız. Otomatiğe hemen alışırsınız ama uzun süre otomatik kullandıktan sonra manuel de biraz karışıklık yaşayabilirsinizHocam bide ben manuel alışkınım otomatik zorlamaz demi beni sol ayak konusunda çok alışığım debriyaja alışmam uzun sürermi
Bnende ondan tırslıyorum hocam alığım debriyaj olayına falan .dOtomatik alırsanız otomatik vitesi herkes çift ayak kullanamaz zaten firen ve gaz pedalını karıştırırsınız. Otomatik vites araba tek ayakla kullanılır yani sol ayağı kenara atıp kullanırsınız. Otomatiğe hemen alışırsınız ama uzun süre otomatik kullandıktan sonra manuel de biraz karışıklık yaşayabilirsiniz![]()
bide hocam size bişi sorcam ek masraflar için bilgisayarıda satmak istiyorum bikaç parçayı değişip komple bana bi fiyat deme imkanınız varmı siz bilgisayardan da anlıyorsunuz çünküOtomatik alırsanız otomatik vitesi herkes çift ayak kullanamaz zaten firen ve gaz pedalını karıştırırsınız. Otomatik vites araba tek ayakla kullanılır yani sol ayağı kenara atıp kullanırsınız. Otomatiğe hemen alışırsınız ama uzun süre otomatik kullandıktan sonra manuel de biraz karışıklık yaşayabilirsiniz![]()
O konuyu ayrı bir konu oluşturup açarsanız forumdaki herkes görüşlerini bildirir daha mantıklı olur.bide hocam size bişi sorcam ek masraflar için bilgisayarıda satmak istiyorum bikaç parçayı değişip komple bana bi fiyat deme imkanınız varmı siz bilgisayardan da anlıyorsunuz çünkü