KS
- Tepki
- 9
- Konu Sahibi
Yani bilemedim bugün gidip inceleme yapicagim büyüklük olarak curved almam etki etmez dimi oyun oynamamagüzel monitör 32 biraz büyük gelemsin size
Yani bilemedim bugün gidip inceleme yapicagim büyüklük olarak curved almam etki etmez dimi oyun oynamamagüzel monitör 32 biraz büyük gelemsin size
yok etmez yarış oyunlarında dah iyi olur hattaYani bilemedim bugün gidip inceleme yapicagim büyüklük olarak curved almam etki etmez dimi oyun oynamama
Tamamdır hocam yardımın için teşekkür ederimyok etmez yarış oyunlarında dah iyi olur hatta
büyüklük olarak pikseller monitörün dibine girerseniz daha çok belli oluyor o sizi rahatsız edebilir ama 32inçin içine girerek oyun oynamazsınız herhalde valo cs tarzı oynayacaksanız zaten kesinlikle almayın haritaya felan bakmak için kafanızı döndürüp döndürüp durursunuzYani bilemedim bugün gidip inceleme yapicagim büyüklük olarak curved almam etki etmez dimi oyun oynamama
Yani hem o oyunlar hemde hikayeli oyunlar oynicambüyüklük olarak pikseller monitörün dibine girerseniz daha çok belli oluyor o sizi rahatsız edebilir ama 32inçin içine girerek oyun oynamazsınız herhalde valo cs tarzı oynayacaksanız zaten kesinlikle almayın haritaya felan bakmak için kafanızı döndürüp döndürüp durursunuz
bu video fikir sahibi olmanıza yardımcı olur biraz abimiz titretmiş amaYani hem o oyunlar hemde hikayeli oyunlar oynicam
Az daha çıkarsan bu gelirBeyler selamün aleyküm ortalama bütçem 6000 kadar çıkıyor önerebilceginiz oyun için monitör varmı
Peki hocam 2k olarak curved 27 inch olarak ne onerirsinizbu video fikir sahibi olmanıza yardımcı olur biraz abimiz titretmiş ama
Peki curved olarak 2k varmıdır yani örnek olarak atabileceğiniz varmıdır
Sistemin 2K 60 FPS için yetersiz kalır yeni oyunlarda.Peki hocam 2k olarak curved 27 inch olarak ne onerirsiniz
Yani gereksiz mi olur 2k almamSistemin 2K 60 FPS için yetersiz kalır yeni oyunlarda.
evet. Eğer hardcore rekabetçi oyun oynamıyorsan bütçeni fazla zorlamayarak bunu al ama rekabetçi oyunları hardcore oynuyorsan yukarıda attıklarım daha iyi olur.Yani gereksiz mi olur 2k almam
Tamamdır hocam teşekkür ederimevet. Eğer hardcore rekabetçi oyun oynamıyorsan bütçeni fazla zorlamayarak bunu al ama rekabetçi oyunları hardcore oynuyorsan yukarıda attıklarım daha iyi olur.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Rica ederimTamamdır hocam teşekkür ederim