Öneri 6000Tlye Kadar Monitör

darkleo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bütçe 6000tlye kadar çıkabilir değecek bir monitör olursa. eğer değecek monitör yoksa 5000tlyi geçmeyi çok düşünmüyorum. pivot felan olursa, renkleri güzel verirse, performansı ve teknolojisi de iyiyse alacağım.

HareaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bütçe 6000tlye kadar çıkabilir değecek bir monitör olursa. eğer değecek monitör yoksa 5000tlyi geçmeyi çok düşünmüyorum. pivot felan olursa, renkleri güzel verirse, performansı ve teknolojisi de iyiyse alacağım.

Şuna bi göz atın isterseniz hocam

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
24G42E bakın hocam.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
hocam sen her türlü aoc öneriyosun galiba :) diğerlerine gerek duymamanın sebebi nedir kısa bir şekilde açıklayabilir misin
Hocam paneli muazzam ötesi kalitede,inanılmaz f/p ve görüntü kalitesi muazzam daha ne olsun?

BeymeN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hayirli Aksamlar öncelik ile ne icin Monitor istemektesin?Donanimin nedir bunlari aktar sana uygun Panel önerilir.

Önüne gelen hemen Monitor sunumunda?Donanimin ne neyi kaldirabilecek gücte FHD QHD WQHD OLED ?

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri