bütçe 6000tlye kadar çıkabilir değecek bir monitör olursa. eğer değecek monitör yoksa 5000tlyi geçmeyi çok düşünmüyorum. pivot felan olursa, renkleri güzel verirse, performansı ve teknolojisi de iyiyse alacağım.
Şuna bi göz atın isterseniz hocam![]()
GameBooster GB-27F240FF 27" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü - idefix
GameBooster GB-27F240FF 27" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
24G42E bakın hocam.bütçe 6000tlye kadar çıkabilir değecek bir monitör olursa. eğer değecek monitör yoksa 5000tlyi geçmeyi çok düşünmüyorum. pivot felan olursa, renkleri güzel verirse, performansı ve teknolojisi de iyiyse alacağım.
hocam sen her türlü aoc öneriyosun galiba24G42E bakın hocam.
Hocam paneli muazzam ötesi kalitede,inanılmaz f/p ve görüntü kalitesi muazzam daha ne olsun?hocam sen her türlü aoc öneriyosun galibadiğerlerine gerek duymamanın sebebi nedir kısa bir şekilde açıklayabilir misin
Hayirli Aksamlar öncelik ile ne icin Monitor istemektesin?Donanimin nedir bunlari aktar sana uygun Panel önerilir.bütçe 6000tlye kadar çıkabilir değecek bir monitör olursa. eğer değecek monitör yoksa 5000tlyi geçmeyi çok düşünmüyorum. pivot felan olursa, renkleri güzel verirse, performansı ve teknolojisi de iyiyse alacağım.