Öneri 600W'a Kadar Psu Önerisi

ekrem durustoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yıldırım sonrası PC acılmadı. PSU kokuyor gib. İ bir bilgisayarciya götüreceğim. Nereden sorun var diye.
PSU Power Boost. PC kalani zararlı mı bilmiyorum.(kontrol edebilmemin bir yolu varsa soyler misiniz?).
İtopya'dan alali 1 yil oldu. Garanti var. Bakarlar mi bilmiyorum. Ama ben sorunun PSU'dan oldugunu dusunuyorum. O yüzden sizden PSU onerisi istiyorum. Benim PSU 550W. Yeni PSU'da Max 600W falan olsun.

Benim 2 tane buldugum var, nasıl?
1.ci
2.ci
MAX:1550

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
KS

ekrem durustoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
garantisi varsa gönderin baksınla, power boost pek iyi değil
bütce cıkartabilirseniz,
zaten sorun cikaran o hocam deep cool PK550D almayi dusunuyorum suan not:
bu butcemi asar bide butcem o kadar cikarsa nzxt c750 var daha iyi degilmi

Ekran kartı işlemci ne
i3 10105f gtx 1660s

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
61
Yıldırım sonrası PC acılmadı. PSU kokuyor gib. İ bir bilgisayarciya götüreceğim. Nereden sorun var diye.
PSU Power Boost. PC kalani zararlı mı bilmiyorum.(kontrol edebilmemin bir yolu varsa soyler misiniz?).
İtopya'dan alali 1 yil oldu. Garanti var. Bakarlar mi bilmiyorum. Ama ben sorunun PSU'dan oldugunu dusunuyorum. O yüzden sizden PSU onerisi istiyorum. Benim PSU 550W. Yeni PSU'da Max 600W falan olsun.

Benim 2 tane buldugum var, nasıl?
1.ci
2.ci
MAX:1550
Hocam bizim arkadaşın evinin yanında ki direğe de yıldırım düşmesi sonucu pc açılmadı. Psu aldık yine açılmadı, sonrasında anakart tamiri yaptırdık bir arkadaşa pc açıldı. Bir kereden psu da servise yolladık bakmadılar. Bilgisayarcı da yaptırdık. Sizde ona göre önce bildiğiniz bilgisayarcı varsa ona götürün belki başka parça da sorun var

KS

ekrem durustoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam bizim arkadaşın evinin yanında ki direğe de yıldırım düşmesi sonucu pc açılmadı. Psu aldık yine açılmadı, sonrasında anakart tamiri yaptırdık bir arkadaşa pc açıldı. Bir kereden psu da servise yolladık bakmadılar. Bilgisayarcı da yaptırdık. Sizde ona göre önce bildiğiniz bilgisayarcı varsa ona götürün belki başka parça da sorun var
yorumun için tşk edeim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri