65-70K PC Önerisi

panda.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
ben belirttiğim fiyata pc toplamak istiyorum ama çok kararsızım hazırmı almalıyım toplamamı amd mi nvdiamı beyaz olsun isterim ama gereksiz pahalı olurmu bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz birisi öneride bulunmuşsa sizde bulunun ne kadar çok öneri o kadar iyi sistem demek

bu arada monitör dahil

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
ben belirttiğim fiyata pc toplamak istiyorum ama çok kararsızım hazırmı almalıyım toplamamı amd mi nvdiamı beyaz olsun isterim ama gereksiz pahalı olurmu bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz birisi öneride bulunmuşsa sizde bulunun ne kadar çok öneri o kadar iyi sistem demek

bu arada monitör dahil
Bu bütçede nvidia tercih etmek daha mantıklı.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Beyaz biraz pahalı olabilir hocam

bu arada monitör dahil

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
peki beyaz olmayıp kasa asus gt502 olursa
üsteki tercih edilebilir istersen sıvı soğutmayı kaldırıp başka yerden alırsın sıvı soğutmayı.

KS

panda.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
üsteki tercih edilebilir istersen sıvı soğutmayı kaldırıp başka yerden alırsın sıvı soğutmayı.
monitör dahil bir şekilde

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
monitör dahil bir şekilde
onuda önereceğim birazdan.

4080'e 2k önermek biraz şey ama şahsen ilerde herşey pahalanacak o yüzden şimdiden alınmalı diye düşünüyorum

KS

panda.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
onuda önereceğim birazdan.

4080'e 2k önermek biraz şey ama şahsen ilerde herşey pahalanacak o yüzden şimdiden alınmalı diye düşünüyorum
hocam monitör dahil 65 70 k

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri