Öneri 65 Inç 165 Ekran 4K Oled Tv Öneri̇si̇ ?

wasdee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba şuan başta LG marka olmak üzere çeşitli markaların 65'' tv'lerine bakıyorum fakat çok fazla arada kaldım aranızda hali hazırda kullanan memnun olduğunuz marka mevcut mudur acaba? Hem yüksek kalitede içerikler izlemek hemde konsol oyunu oynamak için bir tv arıyorum. Şimdiden yardımlarınız düşünceleriniz için teşekkür ederim...

erenk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
samsung 65s90c kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

Blank54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Geçen seneden beri kullanıyorum 120hz pcye bağlayınca baya keyifli tavsiye ederim. tv yayını izleyeceksen tavsiye edemem yapay zekası yok ama bunun yeni 2025 modellerine bakabilirsin odanın büyükliğüne dikkat et 65 baya büyük çünkü oynadığım yerden ekran 5-6m vardır 55 inç yeterli oldu.Film izleyen biriysen oled kesinlikle gerisi benim hoşuma gitmedi. https://www.akakce.com/televizyon/e...ili-webos-smart-oled-tv-fiyati,162121521.html

KS

wasdee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
samsung 65s90c kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
bunu fark etmemiştim inceleyeceğim teşekkür ederim..

Geçen seneden beri kullanıyorum 120hz pcye bağlayınca baya keyifli tavsiye ederim. tv yayını izleyeceksen tavsiye edemem yapay zekası yok ama bunun yeni 2025 modellerine bakabilirsin odanın büyükliğüne dikkat et 65 baya büyük çünkü oynadığım yerden ekran 5-6m vardır 55 inç yeterli oldu.Film izleyen biriysen oled kesinlikle gerisi benim hoşuma gitmedi. https://www.akakce.com/televizyon/e...ili-webos-smart-oled-tv-fiyati,162121521.html
hocam ev net olarak belli değil standart istanbul evleri 75-80 m2 bi ev olacak muhtemelen :) tv ile izleme alanı arasında mesafe için 3-3.5mt yeterli okudum çoğu yerde ama son dediğinden dolayı bi aklım bulanmadı değil...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri