Format atmakta işe yaramayabilir. Diske yapışan virüs türleri var. Sizdeki virüsü araştırdım çok birşey bulamadım ama 50% ihtimalle hala sistemde olma olasılığı mevcut. Ben olsam gerçekten temizlemek istiyorsam şu yolları izlerdim. 1. olarak verilerimi bir başka yere yedek alırdım ve başka bir sistemde indirdiğim windowd diskini yine başka bir sistemde hazırlar format atardım sisteme. Sonra ilk olarak Kaspersky Total Security ile tam tarama yapardım ve sonuç temiz ise sistem performansında bir anormallik var 1-2 bakardım. Bir problem yoksa yedek aldığım diski sisteme takardım 2. disk olarak ve diski önce Kaspersky ile tam tarama yapardım yine diskte bir anormallik yoksa virüs vb. birşey çıkmaz ise 1-2 gün daha stabilite ve performansta bir sorun var mı diye kontrol eder sonrasında sorun çıkmaz ise hayatıma kaldığım yerden devam ederdim. Eğer format sonrası yedeklerin olduğu disk sistemde bile yokken virüs çıkarsa diske yada başka bir donanıma sızmıştır öncelikle diske hard format işlemi uygulardım ama biraz karışık ve risk barındıran bir format biçimidir. Sonra tekrar 1. aşamayı tekrar edip yine tarama yapardım eğer hala varsa virüs ya diskin çok derinlerine gömülmüştür artık çöp o disk yada ağdaki başka cihaza veya başka bir donanıma bulaşmıştır yapacak çok bir şey yok bu durumda. Eğer 2. aşama yani yedek diskini bağladığın anda tarama yaptığın halde temiz çıkmış yada virüs buldu ve silinmiş halde olmasına rağmen sonradan oluştuysa yedeklerinize yada yedek diskine bulaşmıştır ki verilerinizden vaz geçmeniz gerekebilir. Benzer disk temizleme işlemlerini o yedk diskine yapsanız bile yedeklerinizi aktardığınoz diske aktarma aşamasında bulaştırma ihtimaliniz var yani kısır döngü pek bir şey yok yapacak.