Amd 5600 + 3060ti için psu önerisi
ATTIĞIM ÜRÜNMSI MAG A650BN almayı düşünüyorum nasıldır sizce?
2.el almayı düşünüyorum vereceğim fiyat max 2000 tl ama Asus Tuf 650B mi yok Msi mı alsam arasında kaldım fiyat aynı siz hangisini önerirsinizATTIĞIM ÜRÜN
o sistem için fazlası ile iş görecektir
bir yerlerde kampanya varsa bilmem ama bahsettiğiniz ürün 3k ya yakın sanırsam
bence gerek yok çok ta masraf etmeye
neden bütçeniz sıfır (tepe model olmasa da merdivenaltı dediğimiz çöp bir ürün de değil ) alma bütçeniz varken2.el almayı düşünüyorum vereceğim fiyat max 2000 tl ama Asus Tuf 650B mi yok Msi mı alsam arasında kaldım fiyat aynı siz hangisini önerirsiniz
Aslında marka ile alakası yok ben daha bir tane sıfır ürün almadım bu ikinci sistemim olacak ilk sistem de ikinci eldi bunu da o şekilde dizdim bana sağlam uzun zaman götürecek sıkıntısız sorunsuz psu lazım yaptığım araştırmalarda beni bu modellere yöneltti ama siz daha bilgilisinizdir benden benim bir iddiam yok enermax almak daha mantıklı diyorsanız onu da listeme eklerimneden bütçeniz sıfır (tepe model olmasa da merdivenaltı dediğimiz çöp bir ürün de değil ) alma bütçeniz varken
tahminimce marka fanboyluğu düşüncesi ile ikinci ele gidiyorsunuz
Alınması anlamsız. Maxpro III grup regulasyonlu bir ünite. 12v kanalındaki regulasyon performansı bayağı zayıf. Onun yerine şu daha mantıklı:404 Sayfası - Link 24
Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir.l24.im
Hocam bütçe de sınır yok, parasını hak eden baba bir power arıyorum. Al sıkıntı yaşamassın uzun sürede götürür dediğiniz bir model var mı?Alınması anlamsız. Maxpro III grup regulasyonlu bir ünite. 12v kanalındaki regulasyon performansı bayağı zayıf. Onun yerine şu daha mantıklı:
Hocam bütçe de sınır yok, parasını hak eden baba bir power arıyorum. Al sıkıntı yaşamassın uzun sürede götürür dediğiniz bir model var mı?