Peki işlemci içerisindeki ekran kartı oyunlarda işimizi görür mü?Aşağıdaki sistemin 4650G halini ve M2SSD li seçmiştim alınabilir;
Eğer 88 ₺ koyarsan aşağıdaki de alınabilir;
![]()
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şuanda 4650G ile valorant oynuyorum.Peki işlemci içerisindeki ekran kartı oyunlarda işimizi görür mü?
Evet bunu incehesaptan arayıp önermişlerdi bu da olabilir.Aşağıdaki sistemin 4650G halini ve M2SSD li seçmiştim alınabilir;
Eğer 88 ₺ koyarsan aşağıdaki de alınabilir;
![]()
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fps değerleri için teşekkür ederim'' RadeonRX Vega 7 '' Oyun performansları.
Ekli dosyayı görüntüle 10989
Ben PSU değiştirdim kesinlikle böyle alınmalı diğer PSU'lar kötü NZXT diğer ucuz PSU lardan daha iyi.Evet bunu incehesaptan arayıp önermişlerdi bu da olabilir.
Fps değerleri için teşekkür ederim
Onuda dikkate alırım. Çünkü daha önce elektrik gitmesi sonucu parça yanması çok oldu.Ben PSU değiştirdim kesinlikle böyle alınmalı diğer PSU'la kötü NZXT diğer ucuz PSU lardan daha iyi.
Daha önce hiç amd kullanmadım o yüzden de biraz tereddütlüyümBen PSU değiştirdim kesinlikle böyle alınmalı diğer PSU'lar kötü NZXT diğer ucuz PSU lardan daha iyi.