- Tepki
- 117
Arkadaşlar rx6700xt ile kullanabileceğim 650w PSU önerirmisiniz bütçe 1k falan Rush marka var onu alsam yetermi 750 TL falan
Bu sfx PSU kabloları çok kısa normal kasalar için değil.Hocam eğer bütçeniz el veriyorsa 650W 90+ power suply alabilirsiniz
![]()
Cooler Master V650 SFX GOLD MPY-6501-SFHAGV-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master V650 SFX GOLD MPY-6501-SFHAGV-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master V650 SFX GOLD MPY-6501-SFHAGV-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 7.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeni artırman gerek o tür PSU lardan uzak dur sistemini bozma ihtimali yüksektir. PSU bir sistemin kalbidir bozulduğu zaman tüm sistem bozulabilir.Arkadaşlar rx6700xt ile kullanabileceğim 650w PSU önerirmisiniz bütçe 1k falan Rush marka var onu alsam yetermi 750 TL falan
Anladım hocam teşekkürlerBu sfx PSU kabloları çok kısa normal kasalar için değil.
Tamamdır teşekkürlerBu sfx PSU kabloları çok kısa normal kasalar için değil.
Bütçeni artırman gerek o tür PSU lardan uzak dur sistemini bozma ihtimali yüksektir. PSU bir sistemin kalbidir bozulduğu zaman tüm sistem bozulabilir.
https://ty.gl/q4s390n2wx bu PSU nasıldır acaba 700 wEn düşük ihtimalle bunu al
![]()
PHANTEKS PH-P550G 550W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
PHANTEKS PH-P550G 550W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağıinventus.com.tr
Bütçe varsa
![]()
NZXT C650 Gold NP-C650M-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C650 Gold NP-C650M-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C650 Gold NP-C650M-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 13.122,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BOMBA gibidir (!) Bu tür markalardan uzak durhttps://ty.gl/q4s390n2wx bu PSU nasıldır acaba 700 w
Nzxt ve fsp mi iyi sadece uygun fiyatlı olanlardanBOMBA gibidir (!) Bu tür markalardan uzak dur
NZXT ve FSP iyidir. Rampage tercih etme
Tamamdır ama bütçemi 300 TL falan aşıyorlar keşke daha ucuz olanlarıda olsaNZXT ve FSP iyidir. Rampage tercih etme
ben şuan gamepower gp 650 kullanıyorum bi sıkıntısını görmedimArkadaşlar rx6700xt ile kullanabileceğim 650w PSU önerirmisiniz bütçe 1k falan Rush marka var onu alsam yetermi 750 TL falan
Bir şekilde bütçeyi artır. PSU bozulursa komple sistem bozulabilir çok önemli bir parçaTamamdır ama bütçemi 300 TL falan aşıyorlar keşke daha ucuz olanlarıda olsa
Arkadaşlar rx6700xt ile kullanabileceğim 650w PSU önerirmisiniz bütçe 1k falan Rush marka var onu alsam yetermi 750 TL falan
www.n11.com
Bu sfx PSU kabloları çok kısa normal kasalar için değil.Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sistemi böyle bir PSU ya emanet etmek saçmalık![]()
Gamepower GP-650 APFC 14cm 80+(BRONZ) 650W Power Supply
Gamepower GP-650 APFC 14cm 80+(BRONZ) 650W Power Supply En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile thenoctus'ta.www.noctusgaming.com
ben şuan kullanıyorum saçmalık olduğunu düşünmüyorumBu sfx PSU kabloları çok kısa normal kasalar için değil.
Sistemi böyle bir PSU ya emanet etmek saçmalık
Senin düşüncenle değil de korumaları , iç ünite yapısı, kapasitörleri ve verimliliği ile alakalı bir durumben şuan kullanıyorum saçmalık olduğunu düşünmüyorum
Gerilim (OVP/UVP), OLP , SCP, Yüksek Akım (OCP), Yüksek Güç (OPP), Yüksek Sıcaklık (OTP) koruması mevcut sadece benim düşüncemle kalmamışSenin düşüncenle değil de korumaları , iç ünite yapısı, kapasitörleri ve verimliliği ile alakalı bir durum
https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-650...uc-kaynagi-p-44579?utm_campaign=akakce&v=1.83 O zaman buna bakabilir.Bu sfx PSU kabloları çok kısa normal kasalar için değil.
Gamepower PSU; Rampage, Everest, GameBooster vs. gibi PSU'lardan daha iyi. Fakat imkan olunca tabii değiştirmek gerek.Senin düşüncenle değil de korumaları , iç ünite yapısı, kapasitörleri ve verimliliği ile alakalı bir durum