- Konu Sahibi
Hocam iyi olur mu olmaz mı bilemedim kiİşlemci için AMD de düşünürmüsün
Hocam iyi olur mu olmaz mı bilemedim kiİşlemci için AMD de düşünürmüsün
Kardeşim şimdi arşivime baktım senin bütçen de sistemim varmış birine de yapmıştım aynısı sana atayım her parçası kalite her parçası performanslı ileride önü ardına kadar açık sistem 2k monitör DahilHocam iyi olur mu olmaz mı bilemedim ki
13700K dengi 7900X diyebiliriz tek avantajı bütçede 2K daha uyguna gelirHocam iyi olur mu olmaz mı bilemedim ki
Siteler güvenilirmi hocam bilmiyorum bu siteleri amaKardeşim şimdi arşivime baktım senin bütçen de sistemim varmış birine de yapmıştım aynısı sana atayım her parçası kalite her parçası performanslı ileride önü ardına kadar açık sistem 2k monitör Dahil
![]()
Galax GeForce RTX4080 SG (1-Click OC) 16GB 256Bit GDDR6X PCIe 4.0 RTX 4080 Ekran Kartı (48NZM6MD6LSG) | Teknobiyotik
Galax GeForce RTX4080 SG (1-Click OC) 16GB 256Bit GDDR6X PCIe 4.0 RTX 4080 Ekran Kartı (48NZM6MD6LSG)www.teknobiyotik.com
![]()
AMD Ryzen 7 7700X 4.5GHz (Turbo 5.4GHz) 8 Core 16 Threads 32MB Cache AM5 İşlemci | Teknobiyotik
AMD Ryzen 7 7700X 4.5GHz (Turbo 5.4GHz) 8 Core 16 Threads 32MB Cache AM5 İşlemciwww.teknobiyotik.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Asus PRIME X670-P AM5 Soket, DDR5 Ram, 1xPCIe 5.0 2xPCIe 4.0, m.2, Type-C, HDMI, DP, 2xUSB 3.2 ATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Kingston 1TB KC3000 NVMe M.2 7000MB / 6000MB Yazma Hızı SKC3000S/1024G SSD - Fiyatı, Yorumları
Kingston 1TB KC3000 NVMe M.2 7000MB / 6000MB Yazma Hızı SKC3000S/1024G SSD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Corsair H150 RGB 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Corsair H150 RGB 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
![]()
Lian Li Lancool 215 ARGB Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Hepsi güvenilir 10 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem topladım birçok olumlu geri dönüşler aldım hiçbir siteden tek şikayet almadımSiteler güvenilirmi hocam bilmiyorum bu siteleri ama
Hocam güvenemedim ya kusura bakma çok teşekkür ederim Allah razı olsunHepsi güvenilir 10 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem topladım birçok olumlu geri dönüşler aldım hiçbir siteden tek şikayet almadım
Ne diyeyim sana kardeşim attığım siteler her biri ETBİS e kayıtlı köklü firmalar sen güvenemiyorsan diyecek biseyim yokHocam güvenemedim ya kusura bakma çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Misal hangisi güvenilir değilHocam güvenemedim ya kusura bakma çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sitelerin hepsi güvenilirHocam güvenemedim ya kusura bakma çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Teknobiyotik güvenilir ve bilindik bir siteTeknobiyotik site bildiğin fake gibi duruyor
F/P açısından kötü sadece 1K farka daha iyi bir monitör ve 13700K sahibi olmak varken 13600K alınmazattığım sistemler kötümü hocam
Sinerjiden toplarmısınız rica etsem sizdenF/P açısından kötü sadece 1K farka daha iyi bir monitör ve 13700K sahibi olmak varken 13600K alınmaz
Sinerjiden toplarmısınız rica etsem sizden
Tek siteye bağlı kalmak sana ve cebine zarar bilgin olsunSinerjiden toplarmısınız rica etsem sizden
Tek siteye bağlı kalmak sana ve cebine zarar bilgin olsun![]()
Teknobiyotik güvenilir ve bilindik bir site
hocalarımın dediği gibi tek bir siteye bağlı kalmak mantıksız bende teknobiyotikden birçok şey aldım ve bir sorun yaşamadım garanti konusunda da gayet iyi bir sitedir ama sizin paranız sizin kararınızSinerjiden toplarmısınız rica etsem sizden