Tam olarak ne yaparken kasma ve donmalar yaşıyorsun.?Drop yiyorum kasmalar oluyor acaba tekrarmi temiz kurulum yapmam lazim
Suan operayi aciyorum kitleniyo ekran gec aciliyor exe indirirken program kurdugum zaman drop yiyorum ekran donuyorTam olarak ne yaparken kasma ve donmalar yaşıyorsun.?
Windows 10'da böyle bir sorun yaşadınız mi? Yanı donmalar veya drop yemeler.Suan operayi aciyorum kitleniyo ekran gec aciliyor exe indirirken program kurdugum zaman drop yiyorum ekran donuyor
operayi alta attim cok kasiyo geri windows 10 na mi gecsem acaba
Hayir ama depolama 50 gb bos yer kalinca yasiyordum ki oda normal sonra 11 geceyim dedim sonuc buWindows 10'da böyle bir sorun yaşadınız mi? Yanı donmalar veya drop yemeler.
Birde iso dosyasi indirmedim yukleme medyasindan indirdim o farkerdermiHayir ama depolama 50 gb bos yer kalinca yasiyordum ki oda normal sonra 11 geceyim dedim sonuc bu
Yok hocam 10 na geçicem gercekten cok sinir bozucu
Windows 10'a geçmeden önce Windows 11'de ki, Güncellemeleri bir kontrol edin lütfen. Bazen güncelleme yapılmayınca kasmalar olabilir veya Driverler eksik kurulmuş veya bozuk olan bir dosyalarınız da olabilir.Hayir ama depolama 50 gb bos yer kalinca yasiyordum ki oda normal sonra 11 geceyim dedim sonuc bu