6650Xt Icin Monitor Tavsiyesi (Temmuz 2023)

godemmys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Basliktasa belirttigim gibi ekran kartim 6650xt kasayi aldik monitor alamadik simdi bana max 5k civari en uygun monitor önerileriniz lazim illede 5k şart degil ne kadar uygunno kadar iyidir :) şimdiden tşk bir borç bilirim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Katılıyorum ama spardox sunduğu garantiler ile gayet iyi geldi
Garanti tüm ürünlerde varki. Zaten bu monitörlerin olayı 1-2 yıl idare ettirip sonra sıkıntılar çıkarması. Bunun başlıca sebebi iç yapısı, malzeme kalitesi, yapı kalitesi ve kötü yapılan iç montajdır. Fiyatının ucuz olma sebebi de bu zaten.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,966
Garanti tüm ürünlerde varki. Zaten bu monitörlerin olayı 1-2 yıl idare ettirip sonra sıkıntılar çıkarması. Bunun başlıca sebebi iç yapısı, malzeme kalitesi, yapı kalitesi ve kötü yapılan iç montajdır. Fiyatının ucuz olma sebebi de bu zaten.
Ben bu fiyat bandında 1 ayboyunca ölü pixel garantisi duymamıştım

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,966
Bu satıcıya göre de değişiyor. Ayrıca Thh ye başvurunca mecbur alıyorlar.

Kötü yapı kalitesi ve kötü paneli yüzünden size bir sürü sıkıntı çıkarabilecek bir monitör.
Asus almıyor ki şartlar belli 3 pixel

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Asus almıyor ki şartlar belli 3 pixel
Thh ye başvurunca mecbur alıyorlar, bunun yaşanmış örneklerini gördüm.

Thh neymiş uğraşamam kafasında olanlar için, thh çok hızlı çözüyor bu durumları.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Bu satıcıya göre de değişiyor. Ayrıca Thh ye başvurunca mecbur alıyorlar.

Kötü yapı kalitesi ve kötü paneli yüzünden size bir sürü sıkıntı çıkarabilecek bir monitör.
kötü panel :D

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
kötü olduğunu kanıtla

marka takıntısını bırakın artık
Burada alınacağını iddea eden sensin ve senin kanıtlaman gerek. Gerekirse ben kanıtlarım, monitör bilgin olmadığı belli.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Burada alınacağını iddea eden sensin ve senin kanıtlaman gerek. Gerekirse ben kanıtlarım, monitör bilgin olmadığı belli.
3 arkadaşım kullanıyor ikisi immo biri dia bence bu başlı başına yeterli ve kendileri bilgili monitör konusunda bu monit 4k iken aldılar ghosting yok ölü piksel garantisi en iyi monitör üstelik

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
3 arkadaşım kullanıyor ikisi immo biri dia bence bu başlı başına yeterli ve kendileri bilgili monitör konusunda bu monit 4k iken aldılar ghosting yok ölü piksel garantisi en iyi monitör üstelik
Bu yeterli bir sebep değil ki? En çöp monitörü kullanıp en üst tanklarda olan kişiler var, daha çok yetenek ile alakalı bu.

Arkadaşların monitör hakkında bilgili ise söyle bir zahmet senin için panelini araştırsınlar. Ölü piksel garantisi olarak en iyi değil ki? Dell kapıda değişim yapıyor ölü piksel olunca ve 0 ölü piksel garantili monitörlerde var.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Bu yeterli bir sebep değil ki? En çöp monitörü kullanıp en üst tanklarda olan kişiler var, daha çok yetenek ile alakalı bu.

Arkadaşların monitör hakkında bilgili ise söyle bir zahmet senin için panelini araştırsınlar. Ölü piksel garantisi olarak en iyi değil ki? Dell kapıda değişim yapıyor ölü piksel olunca ve 0 ölü piksel garantili monitörlerde var.
tamam kanka en bilgili sensin taner hocamda bir şey bilmyor👍👍

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri