- Tepki
- 789
Kötü değil zaten. Coil whine sorunu var yani bobinlerinden cızırtı sesi geliyor. Ayrıca yorumlara göre monitör önerisi yapılmaz.g24 20 hakkında kötü yorum yapan kimsye rastlamadım
Kötü değil zaten. Coil whine sorunu var yani bobinlerinden cızırtı sesi geliyor. Ayrıca yorumlara göre monitör önerisi yapılmaz.g24 20 hakkında kötü yorum yapan kimsye rastlamadım
Katılıyorum ama spardox sunduğu garantiler ile gayet iyi geldiKötü değil zaten. Coil whine sorunu var yani bobinlerinden cızırtı sesi geliyor. Ayrıca yorumlara göre monitör önerisi yapılmaz.
Selamlar,
Basliktasa belirttigim gibi ekran kartim 6650xt kasayi aldik monitor alamadik simdi bana max 5k civari en uygun monitor önerileriniz lazim illede 5k şart degil ne kadar uygunno kadar iyidirşimdiden tşk bir borç bilirim.
Garanti tüm ürünlerde varki. Zaten bu monitörlerin olayı 1-2 yıl idare ettirip sonra sıkıntılar çıkarması. Bunun başlıca sebebi iç yapısı, malzeme kalitesi, yapı kalitesi ve kötü yapılan iç montajdır. Fiyatının ucuz olma sebebi de bu zaten.Katılıyorum ama spardox sunduğu garantiler ile gayet iyi geldi
Ben bu fiyat bandında 1 ayboyunca ölü pixel garantisi duymamıştımGaranti tüm ürünlerde varki. Zaten bu monitörlerin olayı 1-2 yıl idare ettirip sonra sıkıntılar çıkarması. Bunun başlıca sebebi iç yapısı, malzeme kalitesi, yapı kalitesi ve kötü yapılan iç montajdır. Fiyatının ucuz olma sebebi de bu zaten.
Saçma bir garanti. Ölü piksel olunca garantiye alıyorlarki zaten.Ben bu fiyat bandında 1 ayboyunca ölü pixel garantisi duymamıştım
Hayır hepsi almıyor çoğu 3 pixel diyorSaçma bir garanti. Ölü piksel olunca garantiye alıyorlarki zaten.
Konu biraz karışmış.
Spardox alınmaz, vg258 tn pnanel fiyatını haketmiyor, Vg249q fiyatını haketmiyor ve g24-20 cw sorunlu.
Sana önerim budur:
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu satıcıya göre de değişiyor. Ayrıca Thh ye başvurunca mecbur alıyorlar.Hayır hepsi almıyor çoğu 3 pixel diyor
Kötü yapı kalitesi ve kötü paneli yüzünden size bir sürü sıkıntı çıkarabilecek bir monitör.spardox neden alinmazmis
Asus almıyor ki şartlar belli 3 pixelBu satıcıya göre de değişiyor. Ayrıca Thh ye başvurunca mecbur alıyorlar.
Kötü yapı kalitesi ve kötü paneli yüzünden size bir sürü sıkıntı çıkarabilecek bir monitör.
Thh ye başvurunca mecbur alıyorlar, bunun yaşanmış örneklerini gördüm.Asus almıyor ki şartlar belli 3 pixel
Hmm o zaman iyiymişThh ye başvurunca mecbur alıyorlar, bunun yaşanmış örneklerini gördüm.
Thh neymiş uğraşamam kafasında olanlar için, thh çok hızlı çözüyor bu durumları.
kötü panelBu satıcıya göre de değişiyor. Ayrıca Thh ye başvurunca mecbur alıyorlar.
Kötü yapı kalitesi ve kötü paneli yüzünden size bir sürü sıkıntı çıkarabilecek bir monitör.
Güzel mi? Kanıtla o halde.kötü panel![]()
kötü olduğunu kanıtlaGüzel mi? Kanıtla o halde.
Burada alınacağını iddea eden sensin ve senin kanıtlaman gerek. Gerekirse ben kanıtlarım, monitör bilgin olmadığı belli.kötü olduğunu kanıtla
marka takıntısını bırakın artık
3 arkadaşım kullanıyor ikisi immo biri dia bence bu başlı başına yeterli ve kendileri bilgili monitör konusunda bu monit 4k iken aldılar ghosting yok ölü piksel garantisi en iyi monitör üstelikBurada alınacağını iddea eden sensin ve senin kanıtlaman gerek. Gerekirse ben kanıtlarım, monitör bilgin olmadığı belli.
Bu yeterli bir sebep değil ki? En çöp monitörü kullanıp en üst tanklarda olan kişiler var, daha çok yetenek ile alakalı bu.3 arkadaşım kullanıyor ikisi immo biri dia bence bu başlı başına yeterli ve kendileri bilgili monitör konusunda bu monit 4k iken aldılar ghosting yok ölü piksel garantisi en iyi monitör üstelik
tamam kanka en bilgili sensin taner hocamda bir şey bilmyorBu yeterli bir sebep değil ki? En çöp monitörü kullanıp en üst tanklarda olan kişiler var, daha çok yetenek ile alakalı bu.
Arkadaşların monitör hakkında bilgili ise söyle bir zahmet senin için panelini araştırsınlar. Ölü piksel garantisi olarak en iyi değil ki? Dell kapıda değişim yapıyor ölü piksel olunca ve 0 ölü piksel garantili monitörlerde var.