6700 5600 Sistem Alınırmı?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
KS

ardaaaaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
gamingentr varken gencergaming alınmaz
Ekran kartı kronik choil wile

Araştırdım donaniim arsivinde konu actim bu yorumu yazdı bi arkadaş
Hocam 2 hafta önce Asus Dual Rx 6700 xt li sistem aldım ve bugün hogwarts legacy oyunu oynarken coil whine sorunu olduğunu farkettim. Araştırdım bu ekran kartında kronik sorunmuş bu. Dikkatli olun lütfen insanın keyfi gerçekten kaçıyor.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Hocam 2 hafta önce Asus Dual Rx 6700 xt li sistem aldım ve bugün hogwarts legacy oyunu oynarken coil whine sorunu olduğunu farkettim. Araştırdım bu ekran kartında kronik sorunmuş bu. Dikkatli olun lütfen insanın keyfi gerçekten kaçıyor.
AMD kartları kronik hataları zaten var yıllarca cözülmemistir siz amd atıgınız icin atım hofgwarts olan sorun xt varsada normaldede olacaktır

Amd zorunlu değilse önerebiliceğim

KS

ardaaaaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
AMD kartları kronik hataları zaten var yıllarca cözülmemistir siz amd atıgınız icin atım hofgwarts olan sorun xt varsada normaldede olacaktır

Amd zorunlu değilse önerebiliceğim
Amd sistemler fp sistemi oldugu için alıyorum yoksa nvidia gpu almak isterim ultima sistem de anakart düşük

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Amd sistemler fp sistemi oldugu için alıyorum yoksa nvidia gpu almak isterim ultima sistem de anakart düşük
amd evet fiyat perfomans olabilir ama wattman gibi hatalarda karşılasabilirsiniz tercih sizin artık öneri sundum secim sizin

KS

ardaaaaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
17.700 tl yapıyor youtubedan oyun testlerine bakmam lazım
Sıcaklık değeri yükse max 83 84 görüyor birde yeni farkettim vram düşük gerçekten yani 6700xt ile 3060 ti karşılaştırdığım zaman gerçekten 6700xt fps ve sıcaklık konusunda geçiyor ama işte kronik gpu ondan çok kafam karıştı
Ne diyorsunuz peki

Son düzenleme:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Sıcaklık değeri yükse max 83 84 görüyor birde yeni farkettim vram düşük gerçekten yani 6700xt ile 3060 ti karşılaştırdığım zaman gerçekten 6700xt fps ve sıcaklık konusunda geçiyor ama işte kronik gpu ondan çok kafam karıştı
Ne diyorsunuz peki
AMD kartlar Nvidia ya göre daha çok sorun çıkarıyor ama genelde çözülür onlar. 6700xt tercih edebilirsiniz.

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
gamingentr varken gencergaming alınmaz
bu sistem var bende işlemci 5600 lü az coil whine var o da yüksek grafikli oyunlara girdigimde oluyo normal oyunlarda fazla yok kulaklık takılıyken rahatsız etmiyor performansındna memnunum gayet

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139

Hocam attığın sistemde ki sapphire modelinin 6700xt sini kullanıyor arkadaşım coil whine ile ilgili daha hiçbir sıkıntı yaşamadı ancak dediğin gibi Asus Dual 6700xt'den cidden herkes şikayetçi.

Ne diyorsunuz peki
6700xt'nin karşılığı 3060Ti oluyor zaten hocam o yüzden 3060 lı sistem almak saçma olur.
https://www.itopya.com/vok-birthday_h23003 İşlemci 12400F yapılıp alınabilir hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri