- Tepki
- 1
6700XT ekran kartında OC sekmesinde min MHz 2000 2200 ayarlamama rağmen 500-600'e düşüyor sebebini bilip yardımcı olabilecek var mı?
güç kaynağının marka modelı nedır kac w6700XT ekran kartında OC sekmesinde min MHz 2000 2200 ayarlamama rağmen 500-600'e düşüyor sebebini bilip yardımcı olabilecek var mı?
Sharkoon SHP V2 ATX Güç Kaynağı kasanın içinde gelen power.güç kaynağının marka modelı nedır kac w
1-sistemi ne zaman topladın? hazır sistem ise linkini rica edeceğim.Sharkoon SHP V2 ATX Güç Kaynağı kasanın içinde gelen power.
Hazır sistem 2-3 sene önce aldım 6700xt ekran kartı 5600 x işlemci 16 gb ram 650w psu b550m-k anakart var sistemde sıvı sogutucu var msı 360r1-sistemi ne zaman topladın? hazır sistem ise linkini rica edeceğim.
2- diğer temel parçalar neler?
ızlenımıme gore psunuz ekran kartına tam potansıyelde guc eremıyor gıbı... fakat 2 3 sene olmus bu sorunu ne zmaan fark ettınız?Hazır sistem 2-3 sene önce aldım 6700xt ekran kartı 5600 x işlemci 16 gb ram 650w psu b550m-k anakart var sistemde sıvı sogutucu var msı 360r
Aslında bu sorun uzun süredir var. peki tam olarak psudan olduğunu nasıl anlayabiliriz?ızlenımıme gore psunuz ekran kartına tam potansıyelde guc eremıyor gıbı... fakat 2 3 sene olmus bu sorunu ne zmaan fark ettınız?
psu'nuzdan, kullaniyorsaniz kablolu uzatici priziniz veya direkt odanizdaki prizden kaynaklanabilir diye dusunuyorum.Aslında bu sorun uzun süredir var. peki tam olarak psudan olduğunu nasıl anlayabiliriz?
İlgi alakanız için teşekkür ederim deneyeceğim.psu'nuzdan, kullaniyorsaniz kablolu uzatici priziniz veya direkt odanizdaki prizden kaynaklanabilir diye dusunuyorum.
ekran kartiniza yeterli gucun gitmediginden ola cikiyorum.
sorun hangisinde bulmak icin
1.adim: oncelikle kullaniyorsaniz 3 lu prizinizi degistirip deneyin ve sorunu gozlemleyin
2.adim: bilgisayara baska odanin prizinden guc verip deneyin ve gozlemleyin
3.adim: sorun yine devame diyorsa ve imkaniniz var ise baskasinin evinde deneyin
4.adim: sorun yine devam ederse baska psu ile deneyin derim. yeni psu almadan once birinden rica etmeniz daha iyi olur...
tumevarim seklinde para harcamadan sorunu bulursunuz umarim tahminlerim bu yonde.
eski bir konu buldum umarim yardimi dokunurSorun hala devam ediyor.
Sorun hala daha devam ediyor.Valorantta değerlerim bu sekilde sorun hala devam ediyor anlık takılma donma vs.
Ekran kartı zorlanmadigi için mhz artırmiyor6700XT ekran kartında OC sekmesinde min MHz 2000 2200 ayarlamama rağmen 500-600'e düşüyor sebebini bilip yardımcı olabilecek var mı?