evettamam saolun
rx 6700 xt izledigim testlere gore 3070 ile yarısıyor bir o geciyor bir o zaten rtx falan acmayacagım fsr acarsamda kalitede
evettamam saolun
rx 6700 xt izledigim testlere gore 3070 ile yarısıyor bir o geciyor bir o zaten rtx falan acmayacagım fsr acarsamda kalitede
tamam saolun
ne evet anlamadım
2k monitör almanızı öneririm. 2k kart 1080p daha çok götürür zaten yılda kaç tane oyun çıkıyor adam akıllı oynanıcakekran kartım asus dual rx 6700 xt
sizce tahmini kaç yıl götütü 1080p de high grafiklerde i512400f le
@ardateo
tamam anlamındane evet anlamadım
ben zaten monitör 1080p alacagım 2kya butce nyetmiyor zaten 1080 de oynamak daha cok götürüyorsa daha iyi benim icin2k monitör almanızı öneririm. 2k kart 1080p daha çok götürür zaten yılda kaç tane oyun çıkıyor adam akıllı oynanıca
monitörü vatandan almayı düşünüyorum cunku ölü piksel falan cıkabilir
o zaman amazondan al vatan iade yapmıyor diye biliyorum böyle şeylere.monitörü vatandan almayı düşünüyorum cunku ölü piksel falan cıkabilir
işlemci nedir 1080pde darboğaz yapmasınben zaten monitör 1080p alacagım 2kya butce nyetmiyor zaten 1080 de oynamak daha cok götürüyorsa daha iyi benim icin
darboğaz yapmaz
hocam vatandan almayın ölü piksel her yerde çıkabilirmonitörü vatandan almayı düşünüyorum cunku ölü piksel falan cıkabilir
ama sordugumda monitörü alırken orada acıp kontrol ettilerini söyledilir ve ölü piksel cıkınca degisim oluyırmu acaba herhangi yerdehocam vatandan almayın ölü piksel her yerde çıkabilir
3 taneden fazla çıkarsa olur değişim bide itopyada fln da test şansınız varama sordugumda monitörü alırken orada acıp kontrol ettilerini söyledilir ve ölü piksel cıkınca degisim oluyırmu acaba herhangi yerde
ama işte istanbulda degilim3 taneden fazla çıkarsa olur değişim bide itopyada fln da test şansınız var
itopya da ölü pixel cıkınca değişim sağlıyorlar. vatan da deneyip al alacaksan yoksa malının arkasında duracağını sanmıyorum.ama işte istanbulda degilim
ve bir tanesi bile cok rahatsız ediyor bir kere görünce o yuzden endişeleniyorum